Scyzor 663 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam. Mam firefox-a 3 i problem z nim związany. Przeglądarka zapamiętuje hasła i nicki ale za każdym razem po wyłączeniu PC muszę się na nowo logować (na wszystkie fora czy np na igoogle) co doprowadza mnie do szału :wacko:!!! Jak wiecie co może to powodować proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Masz włączone czyszczenie prywatnych danych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 właśnie nie ... patrzyłem wszystkie opcje i nie widzę tam niczego co by mogło to powodować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Używasz jakiś program typu cclenaer? Masz włączone pamiętaj hasła do witryn? Edytowane 9 Stycznia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Miałem to samo -> założenie nowego profilu pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Używasz jakiś program typu cclenaer? Masz włączone pamiętaj hasła do witryn? nie tak Miałem to samo -> założenie nowego profilu pomogło. a mniej drastyczny sposób?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Miałem to samo -> założenie nowego profilu pomogło. Powinno pomóc Może reinstall przegladarki? Edytowane 9 Stycznia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Powinno pomóc Może reinstall przegladarki? ok spróbuje reinstall przegladarki nie pomogł... to co tylko zostaje zalozenie nowego profilu??? Edytowane 9 Stycznia 2009 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ściągnij Sxippera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ściągnij Sxippera. nic to nie daje chyba ze go jakoś skonfigurować trzeba?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 No to jest menedżer haseł. Nawet lepszy niż wbudowany w FF. Trzeba skonfigurować. Nie pomogę, bo nie mam już ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...