Micardis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam. Gdy dzisiaj rano włączyłem kompa to mało co z krzesła nie spadłem. Mój monitor zaczął wszystkie kolory zabarwiać na różowo - tapete mam srebrną i jest różowa. Niestety tak jest ze wszystkim - przeglądarka, gry itp. Monitor już troche ma - 6,5 roku. Wczoraj wszystko było normalnie więc nie wiem co moze być nie tak. Monitor jest firmy LiteOn (niestety nie wiem jaki model bo karta gwarancyjna juz dawno sie zgubiła). Karta graf.: GeForce 7300 GT 256mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sprawdź wtyczkę. No i swoje lata ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Kabel pewnie nie łączy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...