Filoo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam, Mam pytanko, otóż.. posiadam procesor Intel Q6600(stepping SLACR G0) i karte graficzną GTX 280 eVGA. Jaka będzie dobra płyta pod to? Myślałem nad Gigabyte GA-EP45-UD3R - podobno duze mozliwosci OC. Jaką Wy mi doradzicie ? + do tego jakis cooler na procka i zasilacz ?;>:) Z góry dzięki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie lepiej Asus P5Q Pro za 490 zł , ma 8 faz zasilania ( nie wiem czy ten GB ma ) , dobre OC i kosztuje podobnie . Chłodzenie to może Pentagram Karakorum za 90 zł lub TR Ultra 120 Extreme za 199 zł + Wentylator Xthermal BTF120 Pro za 45 zł . PSU to może Pentagram CAV-500 za 230 zł . Ceny z esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Podaj fundusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filoo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 no na płyte około 500 zł moge wydać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 To P5Q PRO. Jak taniej do do OC tego quada starczy P5QL-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Również jestem za P5Q Pro. Solidne mobo pod Quada. Taniej może być P5QL-E, jest też niezła, ma 8 faz zasilania i z OC radzi sobie przyzwoicie również pod Quadem. Chłodzenie Pentagram Karakorum lub Auras Wave. Zasilacz dobry będzie Pentagram CAV 500W a coś z klasy wyższej z bardzo cichym wentylem to Enermax Pro82+ 525W (pomiędzy nim plasują się różne BeQuiety itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filoo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzieki za odpowiedz. No to wychodzi na to ze P5Q Pro najlepszym bedzie rozwiązaniem. btw zasilacz 500W pod taki sprzet wystarczy ? mam na mysli najbardziej karte bo to prawdziwy kombajn :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Czemu miałby nie wystarczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzieki za odpowiedz. No to wychodzi na to ze P5Q Pro najlepszym bedzie rozwiązaniem. btw zasilacz 500W pod taki sprzet wystarczy ? mam na mysli najbardziej karte bo to prawdziwy kombajn :P Dobry zasilacz 500 spokojnie wystarczy. Jak masz troche wiecej kasy to polecam be quieta/corsaira (z naciskiem na pierwszego), a jak nie to pentagram albo ocz(dosc glosny) tez bedzie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...