Manhunt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Gdy pojawił się kalendarz kulingu wpadłem na pomysł że mógłbym wykonać taki kalendarzyk z układami dla forum. Ponieważ kalendarz z kulingu ma być w ograniczonej ilości móglby być to dobry pomysł. Jednak idea jakoś ucichła. Ja wykonam szatę graficzną itp. zresztą już był wstępny projekt i wyglada on tak: Ktoś musiałby się zająć drukowaniem i rozprowadzeniem tego bo ja nie mam dostępu do takich rzeczy. Piszcie czy chcecie aby ten kalendarz się pojawił. Jestem otwarty co do propozycji wyglądu kalendarza :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dobry pomysł, ponieważ każdy mógłby taki kalendarz dostać, nie byłoby problemu z ilością. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Myślę, ze wystarczyłoby udostępnić taki kalendarz w wersji elektronicznej, i każdy by mógł go sobie wydrukować na własny koszt, nawet na drukarce :wink: . Wiadomo, ze w hurcie taniej, wiec gdyby zebrało się parę osób to można by było się jakoś umówić, ale i tak wersja elektroniczna, do druku, powinna być ta podstawowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 A może byście pogadali z zarządzającymi forum, może oni byliby chętni na "promocję" forum takim kalendarzem. Pomysł wcale nie głupi, a mógłby zasilić przy okazji konto PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Popieram pomysł. Rezerwuję kwiecień ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Popieram pomysł. Rezerwuję kwiecień ! :D wlasnie, zestawow jest chyba wiecej jak miesiecy w roku ;) a kazdy pewnie swoj bedzie chcial zobaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ktoś powinien dokonać selekcji. Mi marzyłby się lipiec, gdybym oczywiście się zakwalfikował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Raczej nikt się nie podejmie oddania projektu do drukarni z zamówieniem na 100 lub więcej sztuk bo jak się nie rozejdzie to zostaje ktoś z rachunkiem i nieaktualnymi kalendarzami. Lepszym pomysłem jest wersja elektroniczna bo tu ryzyka brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Co do układów na kalendarzu proponuje ogłosić konkurs, a lud (znaczy użytkownicy PurePC) wybiorą te najlepsze które zasługują na to aby znaleźć się w kalendarzu (12 stron Malika :lol:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 11 bo styczeń jest do jakiegoś arniego :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Żeby tylko nie wyszło tak, że wygrają tylko te same projekty co w kalendarzu coolinga :lol2: Edytowane 17 Stycznia 2009 przez SaVkA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 A tam niech autor wątku zaprasza kogoś w każdym miesiącu i finał ... jak zrobi dany miesiąc niech daje na forum ... kto będzie chciał ten print lub tapeta i po sprawie imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 kalendarz w formie tapety byłby ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 WC nie mam, ale stronę mogę wykonać. Kto chętny? :) Ma być format tapetowy, czy naścienny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 WC nie mam, ale stronę mogę wykonać. Kto chętny? :) Ma być format tapetowy, czy naścienny? To może jakaś próbka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mogę użyć Twojego układu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mogę użyć Twojego układu? Tak, nie ma problema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) http://picasaweb.google.com/zzizzy/DropBox...feat=directlink Dwie wersje - Portrait i Landscape. Sami oceńcie, która lepsza. Proszę o konstruktywną krytykę. Edytowane 18 Stycznia 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 robione w microsoft publisher?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Trial Photoshopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 A tam niech autor wątku zaprasza kogoś w każdym miesiącu i finał ... jak zrobi dany miesiąc niech daje na forum ... kto będzie chciał ten print lub tapeta i po sprawie imo Chyba tak będzie najlepiej :) Mi to pasuje przynajmniej ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 http://picasaweb.google.com/zzizzy/DropBox...feat=directlink Dwie wersje - Portrait i Landscape. Sami oceńcie, która lepsza. Proszę o konstruktywną krytykę. Bardzo podoba mi sie kalendarzyk zrobiony przez Ciebie. Nie mogę się do niczego się przyczepić ;) Good job. Szczerze bardziej mi się podoba kalendarzyk od zzizzy niż od Manhunta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Szczerze bardziej mi się podoba kalendarzyk od zzizzy niż od Manhunta.Dokladnie jestem tego samego zdania :] Czekam na ostateczną wersje takiego kalendarza i daję go kumplowi do druku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tylko że to są 2 całkiem inne prace. Jego to typowy kalendarz, a moja to bardziej fotka jakiegoś układu z mały kalendarzem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Panowie, jeśli mogę coś wnieść do tematu, to proponuję, aby kalendarz zrobić docelowo w formie tapety. Odpowiednie rozdzielczości i rozmieszczenie obiektów tak, aby nie przeszkadzało w układzie ikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dzięki wszystkim. Mogę zrobić wersję 12-miesięczną w postaci tapety, ale: a) cyferki będą małe :) b) potrzebuję 12 ochotników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 b) Szukaj inspiracji w moim sigu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wiem, wiem :) Galerię znam niemal na pamięć, ba, sam planuję kupno LC, ale funduszy brak :) Rozumiem, że mogę na próbę walnąć jakiś kalendarzyk ze zdjęciami z Twojej strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dzięki wszystkim. Mogę zrobić wersję 12-miesięczną w postaci tapety, ale: a) cyferki będą małe :) b) potrzebuję 12 ochotników :) Cyferki mają być małe a tapetka w paru najpopularniejszych rozdzielczośćiach. Myślałem o wersji z 365 zdjęciami (dla posiadaczy visty) oraz 12 miesięcznej dla innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 zzizzy ja fotek autorem nie jestem wiec mnie się nie pytaj tylko właścicieli ...oni muszą wyrazić zgodę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...