Skocz do zawartości
Manhunt

Kalendarz Purepc Z Lc'tami

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy pojawił się kalendarz kulingu wpadłem na pomysł że mógłbym wykonać taki kalendarzyk z układami dla forum. Ponieważ kalendarz z kulingu ma być w ograniczonej ilości móglby być to dobry pomysł. Jednak idea jakoś ucichła. Ja wykonam szatę graficzną itp. zresztą już był wstępny projekt i wyglada on tak:

Dołączona grafika

Ktoś musiałby się zająć drukowaniem i rozprowadzeniem tego bo ja nie mam dostępu do takich rzeczy.

Piszcie czy chcecie aby ten kalendarz się pojawił. Jestem otwarty co do propozycji wyglądu kalendarza :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, ze wystarczyłoby udostępnić taki kalendarz w wersji elektronicznej, i każdy by mógł go sobie wydrukować na własny koszt, nawet na drukarce :wink: . Wiadomo, ze w hurcie taniej, wiec gdyby zebrało się parę osób to można by było się jakoś umówić, ale i tak wersja elektroniczna, do druku, powinna być ta podstawowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nikt się nie podejmie oddania projektu do drukarni z zamówieniem na 100 lub więcej sztuk bo jak się nie rozejdzie to zostaje ktoś z rachunkiem i nieaktualnymi kalendarzami.

Lepszym pomysłem jest wersja elektroniczna bo tu ryzyka brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam niech autor wątku zaprasza kogoś w każdym miesiącu i finał ... jak zrobi dany miesiąc niech daje na forum ... kto będzie chciał ten print lub tapeta i po sprawie imo

Chyba tak będzie najlepiej :) Mi to pasuje przynajmniej ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://picasaweb.google.com/zzizzy/DropBox...feat=directlink

Dwie wersje - Portrait i Landscape. Sami oceńcie, która lepsza.

Proszę o konstruktywną krytykę.

Bardzo podoba mi sie kalendarzyk zrobiony przez Ciebie.

Nie mogę się do niczego się przyczepić ;)

Good job.

Szczerze bardziej mi się podoba kalendarzyk od zzizzy niż od Manhunta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim.

Mogę zrobić wersję 12-miesięczną w postaci tapety, ale:

a) cyferki będą małe :)

b) potrzebuję 12 ochotników :)

Cyferki mają być małe a tapetka w paru najpopularniejszych rozdzielczośćiach. Myślałem o wersji z 365 zdjęciami (dla posiadaczy visty) oraz 12 miesięcznej dla innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi