Markus1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam! Posiadam płytę jak w sygnaturze. Dość rzadka ale chyba nie najgorsza z resztą kupiona z myślą o zmianie proca na nową rewizję Phenom II. Ostatnio dostępny bios na stronie Gigabyte ma oznaczenie F7e i nie obsługuje nowych procków AMD. Dziwi mnie zatem czemu producent jeszcze nie wystawił uaktualnionej wersji bios chociaż inni już to zrobili. Czyżby mówiąc kolokwialnie "olali" użytkowników tej płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Pierwszy link w google. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 A gdyby nawet ten link Ci nie pomgół to dopowiem, że ta mobo obsługuje Phenoma II od biosu F6 (według tabelki na stronie GB) http://www.gigabyte.pl/global/pl/pages/mb_...225_am3bios.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dzięki za info ale myślę, że taka firma jak Gigabyte nie powinna pozwolić sobie na taką dezinformację. W jednym miejscu piszą, że obsługuje w innym (na stronie z biosami) brak informacji. Trochę to dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 ga-ma790x-ds4 juz od kilku dni sobie u mnie tez smiga bez problemu... a niby biosu tez nie bylo (z pII 920) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) Dzisiaj pojawił się nowy bios do DS5 na Globalnej stronie Gigabyte. Obsługuje już nowe phenomy i nie tylko :-) Wytłumaczcie mi proszę jak to jest tzn. że ta płyta będzie obsługiwać najnowsze procki AM3 (oczywiście bez obsługi pamięci DDR3 bo obsługuje tylko ddr2 1066)? tak bowiem wynika z informacji na stronie: http://www.gigabyte.pl/products/mb/cpulist...0fx-ds5_10.html Edytowane 2 Lutego 2009 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...