osadnik Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam, Zabieram się za składanie kompa i mam pytanie odnośnie montarzu procka. Czy na procesor e5200 nalezy nałożyć pastę termo... W pudełku jest jedynie procesor i chłodzenie. Ja osobiście posiadam paste OCZ Ultra5+, ale nie wiem czy nie jest juz przeterminowana. Czy jest sens w ogóle nakładać pastę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Durne pytanie. Jasne, że jest sens. Jeżeli nie używałeś jeszcze chłodzenia to pasta powinna na nim być. Edytowane 6 Lutego 2009 przez Rikki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Tak jest sens tylko zdejmij najpierw to ciach!o co jest na radiatorze fabrycznym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresmo Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Tak jest sens tylko zdejmij najpierw to [ciach!]o co jest na radiatorze fabrycznym... Mam ten sam procek co autor tematu i nie widzę powodu żeby nakładać coś dodatkowo poza fabryczną pastą. Poparte praktyką;) Edytowane 6 Lutego 2009 przez kresmo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 By urwac kilka stopni Zamykam bo problematyka mnie powalila na kolana ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...