rosomak Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Moja konfiguracja to amd1700@2200 512 ramu ddr płyta Gigabyte GA 7VA do tej pory miałem GF2 mx 200 i było wszystko ok Zrobiłem reinstalke Windy wgrałem catalisty 3,2 Gram najczęściej we Flashpointa i nie mozna powiedziec zeby była to jakas super wymagajaca gra dla karty (juz raczej dla procka) i oto po jakiś 10-15 minutach gry lub czekania w poczekalni MP rpbia mi sie paski na ekranie winda sie nie zawiesza ale zawiesza sie chyba grafa 8O Czy to możliwe żeby sie grzała? Może ktoś ma jakiś pomysł Karta to Radeon 9500 Pro Szafirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 sprawc na innej zasilce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 100% zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jak zainstalowałem swoją grafę zasilacz padł mi po7 godzinach. Teraz mam 350W ze średniej półki i wszystko gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Mam 300W i dlaczego akurat we Flashpoicie .Gram w morrowinda i w IŁA FB na max detalach i tam ok Karta jest nowa ...jak sadzicie moze wymienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Mam 300W i dlaczego akurat we Flashpoicie .Gram w morrowinda i w IŁA FB na max detalach i tam ok Karta jest nowa ...jak sadzicie moze wymienić? Masz polskojęzyczną wersję FB? A jeżeli nie to czy działa z polską wersją ? P.S. Flashpoint jest porypaną grą (w sensie wykonania); idea jest świetna . Znam ludzi u których wszycho jest ok. , a u innych na takim samym sprzęcie są skuchy. Z tą grą tak właśnie jest od pierwszej części. Sam w to grałem, ale właśnie to niedpracowanie w sensie hardware'owym (niezła składnia :D ) mnie zniechęciło. natomiat Ił - mmm... to co innego 8) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie ma poskojęzycznej wersji i prawdopodobnie nie bedzie ...ale po ci ? A co do mijego problemu Mam teraz zasilacz jakiś Q-tec 400W i niestety zawiesza mi sie dalej na 3 teście w 3d marku 2003 Czyzby skopana karta ? POMOCY!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 sprawdz na odkreconym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Kurcze nawet na odkreconym i domyslnych ustawieniach biosu wiesza sie . 3d mark 2001 przechodzi a 2003 teraz nawet na pierwszym teście czasami po prostu wisi a czasem mam wiesza sie z przekłamaniem grafiki Jak podkrece procka to 3d2001 wywala do windy i to samo sie dzieje z 2003 nie wiesza a wywala TYLU TU MĄDRYCH LUDZI .....DALEJ POTRZEBUJE RADY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ZANIŻ taktowania ,najpierw po 25mhz dla ram i GPU a potem 50mhz dla ram,GPU ,jesli problem minie ,wal do sklepu zeby ci wymienili karte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 winne sa pamięci :lol: mam 2 x 256 ddr333 i jak wyjme jedna pamiec to wszystko działa stabilnie :evil: czy da sie je jakos ustawić zeby chciały razem :roll: ? czy lepiej kupic 1 x 512? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 moim zdaniem jak nie masz dual channel ddr to szybciej bedzie ci chodzic 1x512 niz 2x256 (z tym dualem na odwrot) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Do wiadomości wszystkich zainteresowanych po zmianie Win 98 na XP pamięci chodza jak złoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...