cartoon1 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 mam problem zakupilem nowy sprzet soltek 75frn2 athlon xp 2200+ radeon 9000 bez pro sapphari i ddr 256 na 333MHz komp po pewnym czasie pracy restartuje sie i wyskakuje okienko z tytulem system odzyskal stabilnosc po fatalnym bledzie czy jakos tak dodam ze system to winda xp to samo sie dzialo z grafika gf2 mx 200 pracuje na standardowych ustawieniach no o/c moze ktos wie gdzie tkwi przyczyna?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoon1 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zasilacz to codgen 300 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Może zasilanie. Jakie napięcia? Masz zasilaną płytę osobno dodatkową wtyczką? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Rozumiem ze system byl zainstalowany na nowym sprzecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoon1 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 system postawiony na noeiutkim sprzecie i tak dodatkowa wtyczka na plyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Hmmm moze za te restarty odpowiada temperatura procka. Sprawdz temp procka i temp w obudowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Podaj napięcia na zasilce. I sprawdź temp. proca i chipsetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoon1 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 temp procka to pomiedzy 41 a 44 C na diodzie co do chipa nie wiem jakie jeszcze macie pomysly czy wchodzi w rachube jakies fizyczne uszkodzenie np procka albo czegos innego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Podaj jeszcze napięcia (np. z biosu). Z prockiem jest wszczystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 moze po prostu jak masz windeXP to masz wlaczone przywracanie systemu czy cos takiego dokladnie nie pamietam..... kiedys tez mi sie restertowal sam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoon1 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 jaezeli chodzi o napieci to w granicach 1,65v +- 0.3 co do windy to nie wiem ale zmienilem system na 98 teraz mi sie zawiesza czasami niebieska tapeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 grafa to pewnie sapphire a nie safari :twisted: a zasilka codegen a nie codgen i to własnie na zasiłke bym stawiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 grafa to pewnie sapphire a nie safari :twisted: a zasilka codegen a nie codgen i to własnie na zasiłke bym stawiałWłaśnie, Codegen... Mówi samo za siebie niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoon1 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 thx jak bede mial mozliwosc to przepne na inna zasilke i sprawdze jaka byscie polecali oczywiscie niedroga?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajaxica Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 A tymczasem odznacz sobie "automatyczne ponowne uruchomienie" to jest we właściwościach systemu (prawy myszy na mój komputer -> właściwości), gdzieś tam w okolicach gdzie wyłącza się raportowanie błędów:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoon1 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 A tymczasem odznacz sobie "automatyczne ponowne uruchomienie" to jest we właściwościach systemu (prawy myszy na mój komputer -> właściwości), gdzieś tam w okolicach gdzie wyłącza się raportowanie błędów:) z tym ze obecnie jestem na windzie 98 i mi sie w grach zawiesza czasami wyskoczy niebieska tapeta o fatalnym bledzie itp. bla bla no i pare razy sie zrestrtowal. jezeli taka funkcja znajduje sie gdzies w 98 to prosze o dalsze wskazowki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...