mrowqa Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Dobra w niedalekiej przyszłości czeka mnie wymiana sprzętu ;] i tu powstaje problem bo laptopów ich konfiguracji są tysiące :). Interesuje mnie Notebook na którym spokojnie odpalę większość gierek powiedzmy na średnich detalach :o tutaj chyba zadowalający wynik w 3d marku 2006 wynosi w granicy 4000-5200 przynajmniej tak sobie obliczyłem Więc konkurenci to : California Acces M162s California Acces M162S / t5800 California Acces M162S / P8400 California Acces Mt580 Hp dv5-1140ew Czy może zrezygnować z laptopa a kupić jednostkę stacjonarną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Czy może zrezygnować z laptopa a kupić jednostkę stacjonarną ? Skoro zadajesz takie pytanie, to lepiej zrezygnuj z lapa. Notebook to nie stacjonarka - tu się naprawdę płaci za mobilność. Edytowane 12 Lutego 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Lepiej podkręcić stacjonarny niż kupować nowego laptopa. No chyba że stary notebook sie popsuł i potrzebujemy nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...