Szymon Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Wszelkiej masci a najlepiej HIS`a. Mam pytanie do ilu udalo wam sie podciagnac ta karte? Oraz potrzeubje bios`y :]. Sprobuje moj zmienic to moze pojdzie wyzej. Prosze o odpowiedz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Moj sapphire nie kreci sie dobrze. Maks i to tak srednio stabilny to 300/600 rdzen/pamiec z default 275/550 Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 u mnie rdzen 315 Mhz a pamieci 290 (3.3 ns), tylko ze pamieci bez zadnego chlodzenia poki co , potem mysle pojda wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 U mnie nie da nic zakladanie radiatorow czy innych badziewi bo jak sie okazalo pamieci sa zasilane za malym napieciem i musialbym robic Vmoda. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...