solmyr Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Teraz działa na suse i go rozpieracza w tydzień.... Ja sam już nie wiem co jest grane, może to wina hardwaru..... Ale co tydzień jest gdzieś telefon że komp nie działa, żebym przyjechał.... Bożesz ty mój, własnie przykładem się do ostatecznego wyboru, a ceny to poszybowały tak w górę że chyba zaczekam z miesiąc:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 I myślisz, że będzie lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja myślę, że będzie. Kiedyś na pewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Jeśli zamierzasz poczekać to może NVIDIA Ion, jak na razie zapowiada się rewelacyjnie a może nawet rewolucyjnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Bożesz ty mój, własnie przykładem się do ostatecznego wyboru, a ceny to poszybowały tak w górę że chyba zaczekam z miesiąc:/ Albo kupujesz natychmiast albo czekasz 6++ miesięcy. Inaczej nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Albo kupujesz natychmiast albo czekasz 6++ miesięcy. Inaczej nie ma sensu.Procek poszedł w tydzień 40 zł Płyta główna to samo 40 zł Teraz rząd wykupuję złotówki za rezerwy euro więc może to się jakoś ustatkuje w ciągu 2 tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...