Skocz do zawartości
djmusik

Wybor Pasty ? Problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

pomocy chce kupic jak najlepsza paste do chlodzenia cpu i nietylko. posiadam karakulum ktore lezy i czeka na paste. a jestem maniakiem stopni wiec chcialbym aby byla ona jak najlepsza i jak najlepiej przewodzila zeby temp mocno spadla... macie jakies propozycje ?? ja jestem za arctic silver 5 ale jest moze jeszcze cos lepszego a niewiem ???????? z gory dzieki za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam karakulum

:kijem: :roll:

Polecam Arctic Cooling MX-2- wydajna, w miarę łatwo się rozprowadza. Niektórzy pewnie będą polecali Zalmana STG, który owszem jest wydajny ale po pewnym czasie wysycha i traci właściwości.

Ale jeśli jesteś takim maniakiem jak mówisz to najlepszym wyborem będzie dla Ciebie IC Diamond 7 i Coolaboratory Liquid. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomocy chce kupic jak najlepsza paste do chlodzenia cpu i nietylko. posiadam karakulum ktore lezy i czeka na paste. a jestem maniakiem stopni wiec chcialbym aby byla ona jak najlepsza i jak najlepiej przewodzila zeby temp mocno spadla... macie jakies propozycje ?? ja jestem za arctic silver 5 ale jest moze jeszcze cos lepszego a niewiem ???????? z gory dzieki za odpowiedzi.

To chyba chlodzenia pomyliles....

1 - karakorum nie karakulum

2 - TR ma ciut lepsze rozwiazania, drozsze, ale lepsze, wiec dla maniaka lepsze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imfo najbardziej optymalna jest obecnie MX-2. Mam Ceramique, AS5 i MX2 i jakkolwiek Ceramique sporo odstaje od dwóch kolejnych to już między nimi różnice są minimalne. MX5 jest lepsza bo nie przewodzi nie wysycha jest jej dużo więcej oraz jest minimalnie wydajniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi