Skocz do zawartości
kameleo19

Mp4 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem czy odpowiedni dział wybrałem ale jeśli nie to proszę moderatora o przeniesienie,

mój problem wynika następująco... kupiłem na allegro mp4 bez papierów tzw noname koleś twierdził że ma 4gb wbudowanej pamięci

jak podłącze do kompa to nie widzę więcej niż 2, w samym odtwarzaczu też pokazuje wolne miejsce 2gb,

gdy napisałem do tego gościa stwierdził on że to wina sterowników i trzeba aktualizować je w windowsie.. (vista twierdzi że są aktualne i najlepszy sterownik jest już zainstalowany)

co prawda szukałem sterowników do tego odtwarzacza lecz nie znalazłem jedyne co udało mi sie znaleźć to manager muzyki

ten zainstalowałem i normalnie wrzuca muze itd na mp4, ta mp4 działa całkowicie bez problemu poza tym że ma 2 a nie 4 gb..

poza tym na mp4 jest naklejka z tylu taka jakby z hologramem 4gb ale równie dobrze mogła zostać przyklejona .

co powinienem zrobić? szukać sterowników czy raczej reklamować te mp4?

w ogóle czy to możliwe żeby widziało bez sterowników akurat równe 2 a nie 4gb?

dokładnie takie mp4 z wyglądu i z danych podanych też pasuje.. rozstaw wtyczek i wszystko wiec sądzę że to ten lub jego wersja 2gb >KLIK<

Edytowane przez kameleo19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale koleś w zaparte twierdzi że jest 4gb... tylko że sterownika brakuje czy coś... też mi sie zdawało że musi widzieć odrazu 4gb i już..

jak na moj gust koleś robi dobrą minę do złej gry. Sprzedal Ci 2gb i próbuje ściemniać, że niby nie takie sterowniki. Nie daj sie i odeślij mu to co kupiłeś i najlepiej żądaj zwrotu kasy i kup sobie coś markowego. Szkoda kasy na takie wynalazki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też tak myślę... udało mi sie kupić po okazyjnej cenie nie potrzebuje mp4 ani nic takiego wziąłem tylko po to żeby sprzedać bo miałem kupca na 4gb... ale koleś mnie załatwił..

no nic postaram sie zwrócić polubownie... bo on nadal twierdzi że to 4gb jest... jak nie to niestety allegro + policja ..

pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi