Presik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Wylaczyl mi sie prad i ponowne uruchomienie komputera nie bylo juz mozliwe, system sie wywala zaraz na starcie, probowalem go ratowac przez przywracanie systemu na bootowalnej plytce i tam wyskakuje komunikat ze potrzebna jest jakas dyskietka, co zrobic i czy da sie uratowac sys bez ponownego zainstalowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nie wiem jak jest w XP ale w Windach 9x instalujesz z pod dosa bez formatu na tej samej partycji i wszstko zostaje. Sprubuj zainstalować z bootCD ale bez formatu i zmiany partycji. Może akurat, ja bym tak próbował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nie wiem jak jest w XP ale w Windach 9x instalujesz z pod dosa bez formatu na tej samej partycji i wszstko zostaje. Sprubuj zainstalować z bootCD ale bez formatu i zmiany partycji. Może akurat, ja bym tak próbował. Rzeczywiscie nie wiesz jak jest w XP bo ten system jak znajdzie na dysku jakąś poprzednia instalację to ją usuwa i jak by nie próbować zawsze wszystkie ustawienia starej wersji zostaną skasowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...