sw1ssst Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Witam. Mam okazję tanio gf 8600gt kupić i zastanawiam się czy powinienem resztę zmienić? Proc mam pentium d 2x2,66 mobo chipset 945 i 768 ram (ramu dołożę). Mam pytanie czy proc nie będzie hamował geforca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Jak Cie stac to zmien plyte i procka;P Ale 8600gt demonem wydajnosci nie jest wiec mysle ze ten procesor jakos da rade i nie bedzie (nie bardzo?) ograniczal chociaz tez jakis super to on nie jest ;) ramu na 100% dokladaj tylko to jest ddr czy ddr2? jaka obecnie masz grafike? Edytowane 8 Marca 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Podaj nazwę płyty - możliwe, że obsługuje Pentiumy Dual Core, więc kupiłbyś jakieś E2200 i karta byłaby w sam raz. Nazwę zasilacza też podaj - prawdopodobnie masz jakiś niemarkowy, czyli tykającą bombę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Płyta gigabyte 8I945G ram ddr2 kingston + geil 667mhz zasilacz chieftec gps 350w Teraz mam gf 6200 ;| Edytowane 8 Marca 2009 przez lol802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) No niestety nie obsłuży... Zasilacz jest w porządku. Jeśli cena jest niższa niż 120zł, to możesz kupić tą kartę. Przypływ mocy odczujesz, ale raczej w starszych grach. Na nowe nie masz co liczyć. Edytowane 8 Marca 2009 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) bez problemu pociągnie c2d. Jak mówisz że taniej możesz sobie grafikę załatwić, to weź tego 8600gt. jak się postarasz to za jakieś 150zł tego procka sprzedasz. Na razie możesz siedzieć na tym co masz. jakoś mocno chamowaci to to raczej nie powinno Gi3r3k od kiedy 945 nie obsługuje c2d O_O ??? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherb...=1909#anchor_os żeby nie było że zmyślam Edytowane 8 Marca 2009 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Tak, piszemy o tej samej płycie... A ja myślałem, że np.: Intel Pentium Dual-Core E2180(2.00GHz,1MB) 800 N/A oznacza, że nie obsługuje... Późna pora robi zapewne swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 widzę pomyliłem się ;), przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 to może dokupić amd x2 jakiegoś z mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Dobry pomysł, mobo pod AM2+ i w przyszłości Phenom'a II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...