lukaszintel86 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Witam mam do kupienia okazyjnie za 120 zł 5 miesięczny dysk twardy marki SAMSUNG Jest do dokładnie taki model: Samsung 320GB HD322HJ 3,5" 320GB SATA II 7200rpm Bardzo proszę was abyście ocenili czy program wszystko w normach pokazuje jeśli chodzi o dyski Samsunga ? pozdrawiam i czekam na odpowiedź Edytowane 12 Marca 2009 przez lukaszintel86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Bierz - to jest wersja jednotalerzowa. O ile nie ma badów, ofc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszintel86 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 witam was ponownie... kupiłem od tego kolegi ten dysk i chyba wszystko jest okej jednak jak ja zrobiłem testy to wyszło troszkę inaczej, bardzo proszę o sprawdzenie tego testu czy jest wszystko z tym dyskiem okej ? FOTO: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Wynik nie jest zły, tylko ten minimalny transfer strasznie niski. Nie wiem od czego to może być, może kontroler na płycie jest gorszy, lub jednorazowy spadek szybkości, zapuść test jeszcze raz. I przeskanuj go na obecność badów bo na tamtym było zaznaczone Quick Scan a w tym trybie zazwyczaj nic nie wykrywa nawet jak bad sectory są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszintel86 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 tak jeszcze stwierdziłem ze zrobię to tym samym programem co poprzednik bo w sumie ja mam wersje pro wiesz co tak sobi pomyślałem ze może zaniżył to kontroler MERVELL, coś mam namieszane w biosie włąsnie, dziś po testuje to w domu i zamieszczę kolejne screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Jak dla mnie okazja i wszystko wygląda w porządku. Mam tkai jeden dysk, kupiony we wrzesniu za 136zł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 tak jeszcze stwierdziłem ze zrobię to tym samym programem co poprzednik bo w sumie ja mam wersje pro wiesz co tak sobi pomyślałem ze może zaniżył to kontroler MERVELL, coś mam namieszane w biosie włąsnie, dziś po testuje to w domu i zamieszczę kolejne screeny Wplyw na to tez maja programy w tle , np. bitcomet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszintel86 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Jak dla mnie okazja i wszystko wygląda w porządku. Mam tkai jeden dysk, kupiony we wrzesniu za 136zł. :) a możesz zrobić tak z czystej ciek owiści test twojego hd tune pro byśmy porównali i wkleić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...