zizi Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Proszę o pomoc :) Mam urządzenie wielofunkcyjne hp F2290 na GWARANCJI-zepsuło mi się wiec potrzebuje Waszej pomocy-koniecznie:) CZY KTOŚ WIE GDZIE W KRAKOWIE JEST SERWIS HP ????-(gdzie mogłabym go oddać do naprawy w ramach gwarancji) barzdo proszę o wskazówki:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 A nie masz gwarancji Door-to-door? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 http://h41159.www4.hp.com/wsparcie_technic...erwisowe_HP.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zizi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) niestety nie mam takiej gwarancji moja gwarancja obejmuje tylko serwis:( Barzdo dziękuje za podanie linku:) POZDRAWIAM Edytowane 14 Marca 2009 przez zizi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...