Janusz2706 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Mam juz i7 920, Corsair DDR3 3x 2GB 1600MHz i mam dylemat ktora plyte wybrac czytalem juz tyle wypowiedzi na tym forum (i nie tylko) o roznych plytach i mam na mysli pare z nich: Asus P6T Deluxe Asus P6T Deluxe V2 MSI Eclipse SLI EVGA X58 SLI Gigabyte GA-EX58-UD5, DFI LanParty DK X58- T3eH6 itd... jakos mi nie leza , dodam rowniez ze nie mam za bardzo ograniczen co do kasy a im wiecej czytam tym wiekszy mam wir w glowie wiec prosze o pomoc. A jezeli chodzi o Asus to chyba wole kupic V2 poniewaz czytalem ze Asus P6T Deluxe ma jakies problemy wiec dlatego pewnie usuneli kontroler SAS a pewnie V2 jest ulepszona wersja. Prosze o ocene zestawu: i7 920 plyta :? Corsair DDR3 3x 2GB 1600MHz Thermalright Ultra-120 eXtreme-1366 RT CPU Heatsink evga gtx 285 Thermaltake Armor+ ESA Edition 2x Velociraptor 300gb WD black Caviar 1T ENERMAX REVOLUTION 85+ 1050w Dell 2707WFP 27" logitech diNovo Edge logitech MX Air Rechargeable Cordless Air Mouse Lite-On DH-4B1S Serial ATA Interface Blu-ray Disc Writer Lite-ON IHAP422-08 DVD Burne Prosze o ocene zestawu lub poprawki i prosze o pomoc odnosnie plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz2706 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Hej ktokolwiek? Pomocy......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 cokolwiek nie weźmiesz, będziesz zadowolony, generalnie te płyty to wszystko to samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Ja mialem R2E a teraz mam DFI UT ktora mi padla. Ponoc EVGA jest zawalista. A jak masz kase to wez sobie OCZ Vertex 2 x 60 giga w raidzie. Edytowane 17 Marca 2009 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Coś czuję że dla evga płytkę robi foxconn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) właśnie zamówiłem Foxconn BloodRage w znanym sklepie z nazwy podobnym do nicka jednego usera na forum :D także wrażenia soon :rolleyes: a najnowszy evga rzeczywiście kolorystycznie podobny do BR od foxconna ... może tylko przypadek Edytowane 17 Marca 2009 przez ajeto75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 właśnie zamówiłem Foxconn BloodRage w znanym sklepie z nazwy podobnym do nicka jednego usera na forum icon_biggrin3.gif także wrażenia soon rolleyes.gif W rybnym kupiłeś ? /sry ale nie mogłem się powstrzymać :D btw w temacie o BR cicho a ludzie kupili i w sigach się już nią chwalą :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz2706 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 OK wiec co byscie polecil tak ostatecznie ? ( a jak u EVGA X58 3X SLI z kara dzwiekowa czy ktos wie?) Jak oceniacie moj zestaw czy jest ok czy cos zamienic? P.S. A jak Asus p6t deluxe V2? Jakies opinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) bclk=200 chyba każda robi. Te najlepsze koło 230. Jak dla mnie nie ma to wielkiego znaczenia. GA- UD5. kawał dobrej płyty w dobrej cenie :D Edytowane 18 Marca 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Ja bym bral BloodRage =] ale wiem tyle ile przeczytalem =] i chyba sam sie na nia skusze =] Edytowane 19 Marca 2009 przez Vdrop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Siakiś tam test Asusa P6T: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboard...y/asus-p6t.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Miałem ASUSa Rampage 2 Extreme i muszę powiedzieć, że bardzo luźna płyta, aż mi szkoda, że sprzedałem ale potrzebowałem szmalcu. Tą płytkę z czystym sumieniem polecam. Jeżeli nie interesuje Cię eXtremalne O/C aż do spalenia jakiegoś elementu to tą możesz brać w ciemno. Teraz jestem posiadaczem "Krwawej Furii" :twisted: i pewnie zaraz się nasłucham za to co napiszę ale kupiłem ją głównie dla designu :wub: Nie testowałem jak na razie z grubej rury ale w porównaniu do tego co miałem ustawione na R2E 400x20 to bloodrage potrzebuje mniejszego podbicia napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...