Makchiavelli Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Witam Mogłbym kogoś prosic o rady jak zrobić piłkę w Photoshpie? Biedronke, potrzebna mi do herbu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Robisz teksturę piłki (albo ściągasz). Ważne, żeby była w wysokiej rozdzielczości. Zaznaczasz koło, Filter -> Spherize (Sferyzacja), najlepiej dwukrotnie. Select -> Inverse -> Delete Zmniejszasz rozmiar obrazu do połowy, żeby wyeliminować pikselozę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Możesz także użyć narzędzi 3D, jeżeli posiadasz wersję Extended. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Probowalem ale za ciemny jestem ... Chcialbym takie cos obrazek w paincie zrobiony, w miejsce bailego kolka pilka biedronka. Bylby ktos tak mili i mi to zrobil? Ten herb w zasadzie to praca kilku osob :/ Sam nie umiem, photoshop dla mnie za trudny, mam kurs ale to jest nic nie warte. Bylby ktos mili i mi wstawil pileczke w miejsce ktore zaznaczylem bialym kolkiem na obrazku wyzej ... Tutaj link do pliku psd. ok. 400kb http://odsiebie.com/pokaz/1943873---d337.html Wogule to napis ludowy klub sportowy mam krzywo tak samo jak ten obrys ale wlasnie nie znam sie i jest jak jest. Edytowane 26 Marca 2009 przez Makchiavelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 http://www.photoshoptalent.com/photoshop-t...c-Football.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Serdecznie dziękuje kolego egrrr Mam kolejny problem :/ Chodzi chyba o warstwy. Chce dodac nazwe klubu nad pilka w koloze napisu LUDOWY KLUB SPORTOWY ale jak daje T - tekst to tlo sie robi czerwonawe i napis jest w kolorze czarnym a nie w tym takim zielonkawym jak ja chce :/ Czemu? Tak jak widzicie i mowilem - nie znam sie :) Prosze o wskazowke Zalaczam zdjecie. Edytowane 28 Marca 2009 przez Makchiavelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...