krystian904 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 nie wiem czy to dobry dział ale sądze że najodpowiedniejszy... czy mógłby ktoś kto sie orientuje w html i głupich ograniczeniach jakie ma allegro poprawić moj szablon gdyz allegro ciagle wywala ze mam niedozwolone znaki:/ wyśle go na PW osobie zainteresowanej pomoca.. z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 możesz używać spokojnie HTMLa allegro coś wytnie, reszte zostawi. Spróbuj wystawić aukcję mimo informacji o niedowolonych znakach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian904 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 tak problem jest w tym ze wszystko wycina.... calosc na czerwono maluje i wywala.. także z opisu aukcji zostaje mi tylko zdjęcie przedmiotu... co ciekawe szablon wzielem zapisujac strone innego uzytkownika.. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3mo Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) @krystian904 Kradzieże szablonów są, technicznie rzecz ujmując, przestępstwem więc nie licz na pomoc. Stwórz lepiej coś swojego, jeśli nie umiesz to Google pokaże ci tysiące darmowych szablonów. Edytowane 30 Marca 2009 przez n3mo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Kod HTML trzeba wkleić w "edytorze tekstowym", a nie "Kod źródłowy HTML". Może o to chodzi ? Edytowane 29 Marca 2009 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian904 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 jest kradzieża gdy nie ma sie zgody.. ja takową otrzymałem...o ile zmienie logo i kilka innych rzeczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Pokaż kod w tagu CODE umieszczonym w tagu SPOILER. Obstawiam, iż problemem może być dokładanie drugiego nagłówka (tag HEAD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...