Peedro Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Witam. Na allegro w przyjemnej cenie pojawiły się płyty Biostara A780G M2+ SE, czy ktoś może coś ciekawego o tym powiedzieć, bo ja nic ciekawego nie znalazłem? Specyfikacja http://allegro.pl/show_item.php?item=593990299 Edytowane 30 Marca 2009 przez Peedro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Stara nędzna dźwiękówka, tylko 2 sloty na ram. Jak dla mnie marna, chociaż w tej cenie może być. OC powinno być w miarę przyzwoite jak na na biostarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko82 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 chciałem jeszcze raz poruszyć temat płyty Biostar A780G M2+ se Ma ktoś tą płytę i mógłby coś więcej o niej napisać? Próbuje złożyć kompa do neta i czasem jakiejś marnej gry, dlatego zależy mi na tej zintegrowanej grafice hd3200, bez kręcenia, raczej ekonomiczny zestaw... było by to połączone z Athlon X2 Dual-Core 4850e + 2Gb ram, zasilacz jest ok Jest lepsza płyta Gigabyte GA-MA78GM-S2H z tą grafiką hd3200, ale jest dużo droższa... Warto więc brać pod uwagę płytę Biostar A780G M2+ se? (cena 220zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Do takich celów to może być. Ale nie licz na maksymalną wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dużo lepszy jest już ten biostarek http://www.allegro.pl/item613693742_niepok...on_am2_am2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Dużo lepszy jest już ten biostarek http://www.allegro.pl/item613693742_niepok...on_am2_am2.html I mi ta się bardziej podoba, jednak nadal nie ma ACC wiec nie jest przyszłościowa. Chyba, żeby w nią zamontować od razu PHII x4 955 :D Wtedy ACC nie będzie potrzebne. Tylko nie widzę, czy ma 140W na CPU. Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko82 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dużo lepszy jest już ten biostarek http://www.allegro.pl/item613693742_niepok...on_am2_am2.html W opisie na allegro ta płyta ma grafikę HD3300... Możliwe? Jak tak to ją wezmę, tylko czytałem opisy i wyszło, że tam jest HD3200 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ma 780g, czyli hd3200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko82 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zapytałem sprzedającego dlaczego wprowadza w błąd z tą kartą grafiki w tej płycie TA780G M2+ HeatPipe Edition AM2+/AM2, a on mi odpisał: Płyta główna posiada zintegrowaną kartę graficzną. ATI Radeon HD3300 Graphics ATI Hybrid Crossfire 512MB :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja Ci mówię, że może jego posiada, ale jeżeli tak, to Biostar nie jest: Patrz link A w ogóle Biostar nie podaje płyty 780G SE na swojej stronie więc już nie wiem co to jest. I poczytałem o tym sklepie, odradzam, poczytaj w tym temacie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko82 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 I poczytałem o tym sklepie, odradzam, poczytaj w tym temacie więcej. zamówiłem płyte+ram, troche mnie wystraszyłeś, ale bez problemów, doszło w 1 dzień, 19zł wysyłka dhl... Gwarancja pisemna, etc jest, więc wszystko ok, tylko może być problem przy reklamacjach, więc oby nie było potrzeby reklamować towaru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...