Skocz do zawartości
Peedro

Biostar A780g M2+ Se

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na allegro w przyjemnej cenie pojawiły się płyty Biostara A780G M2+ SE, czy ktoś może coś ciekawego o tym powiedzieć, bo ja nic ciekawego nie znalazłem?

Specyfikacja

http://allegro.pl/show_item.php?item=593990299

Edytowane przez Peedro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałem jeszcze raz poruszyć temat płyty Biostar A780G M2+ se

Ma ktoś tą płytę i mógłby coś więcej o niej napisać?

Próbuje złożyć kompa do neta i czasem jakiejś marnej gry, dlatego zależy mi na tej zintegrowanej grafice hd3200, bez kręcenia, raczej ekonomiczny zestaw... było by to połączone z Athlon X2 Dual-Core 4850e + 2Gb ram, zasilacz jest ok

Jest lepsza płyta Gigabyte GA-MA78GM-S2H z tą grafiką hd3200, ale jest dużo droższa...

Warto więc brać pod uwagę płytę Biostar A780G M2+ se? (cena 220zł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I mi ta się bardziej podoba, jednak nadal nie ma ACC wiec nie jest przyszłościowa. Chyba, żeby w nią zamontować od razu PHII x4 955 :D Wtedy ACC nie będzie potrzebne. Tylko nie widzę, czy ma 140W na CPU. Edytowane przez maxymili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Ci mówię, że może jego posiada, ale jeżeli tak, to Biostar nie jest:

Patrz link

A w ogóle Biostar nie podaje płyty 780G SE na swojej stronie więc już nie wiem co to jest.

I poczytałem o tym sklepie, odradzam, poczytaj w tym temacie więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I poczytałem o tym sklepie, odradzam, poczytaj w tym temacie więcej.

zamówiłem płyte+ram, troche mnie wystraszyłeś, ale bez problemów, doszło w 1 dzień, 19zł wysyłka dhl...

Gwarancja pisemna, etc jest, więc wszystko ok, tylko może być problem przy reklamacjach, więc oby nie było potrzeby reklamować towaru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi