andr_w Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam, Zamierzam wymienić monitor crt na lcd :) I tutaj pojawia się problem otóż poszperałem po google i wyłoniłem jednego : LG W1952TQ. Dobra cena i dobre parametry 2ms itd... Przeczytałem w opiniach ceneo że mankamentem jest wypalanie pixeli. Czy to prawda? Ma ktoś ten monitor bądź coś słyszał na ten temat? Może coś innego mi zaproponujecie drodzy użytkownicy:) Koszt max 550 z przesyłką kurierską Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam, Zamierzam wymienić monitor crt na lcd :) I tutaj pojawia się problem otóż poszperałem po google i wyłoniłem jednego : LG W1952TQ. Dobra cena i dobre parametry 2ms itd... Przeczytałem w opiniach ceneo że mankamentem jest wypalanie pixeli. Czy to prawda? Ma ktoś ten monitor bądź coś słyszał na ten temat? Może coś innego mi zaproponujecie drodzy użytkownicy:) Koszt max 550 z przesyłką kurierską nie słuchaj głupot na litość boską, uszkodzone pixele to wada zdarzajaca sie w technologii LCD neistety i nie zalezy od modelu. Zreszta w przypadku LG to i tak nei jest zaden problem bo masz 30dni gwarancji na sprawdzenei pixeli i wymienia CI nawet przy jednym uszkodzonym (nawet subpixel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Skoro ten monitor spełnia twoje oczekiwania, to możesz go spokojnie brać(duży kontrast 10000:1, szybka matryca 2 ms to dobre parametry) i nie musisz martwić się o piksele. Gdyby LG nie byłoby pewne swoich matryc nie wprowadziło by takiej gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Skoro ten monitor spełnia twoje oczekiwania, to możesz go spokojnie brać(duży kontrast 10000:1, szybka matryca 2 ms to dobre parametry) i nie musisz martwić się o piksele. Gdyby LG nie byłoby pewne swoich matryc nie wprowadziło by takiej gwarancji.Ten monitor nie ma nawet jednej dziesiątej z tego kontrastu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...