czater Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam poszukuję dobrych pamięci DDR2 które zrobią ponad 1066mhz na znośnych na 24h napięciach. Będę dosyć ostro podkręcał komputer więc potrzebuje dobrych pamięci. PC: C2D e4300@+3.2GHz Biostar Tforce I45 Z biostarem miałem lekki cyrk gdyż moje obecne 2Gb TeamGroup 667mhz cl4 nie podkręcą się nawet o 1mhz ;/ nie reagują na napięcia itd choć na P5N-E SLI robiły 900 bez problemu, a więcej nie próbowałem choć widziałem na necie że robiły lekko ponad 1000mhz CL5 na 2.1V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czy jest sens wydawać tyle kasy na pamięci, które prawie nic wydajności nie dadzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja polecam te: http://www.agito.pl/ddr-2/a-data-ddr2-2x20...607.333907.html tylko teraz jest z nimi loteria na jakie kości trafisz, było kilka tematów o nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Już lepiej to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak jest bo obecne się gryzą z moją płytą główną i mnie blokują w OC poza tym z 2Gb do 4Gb. Właśnie o tych G.SKILL myślałem ale czy każda sztuka tak dobrze się kręci? Co do A-data to czytałem że się popsuły i nawet SPD niektóre nie robią ;/ Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez czater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To jest raczej niska półka bierz gskill 1100 lub mushkina 1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Już lepiej to.Wg mnie już lepiej te. Cena prawie taka sama, a 1066 cl5 gwarantowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...