Jacka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam :) Jako iz od jakiegos czasu posiadam dodatkowego pada to spytam - co polecacie do gry na 2 pady w meskim gronie przy piwku czy cos? :wink: poki co testowalem pesa2009, soul caliboura 4 i fight nighta 3 :wink: Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) tutaj masz listę gier z co-opem: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_coope...or_the_Xbox_360 może Forza 2 albo PGR3? ;] Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) no wlasnie nie chodzi o co-opa bo niestety konsola jest tylko jedna, lecz raczej o cos w stylu gier wymienionych powyzej :wink: jakis wrestling jest godny polecenia, czy raczej sobie odpuscic? edit: sorki za pomylke, nie wiedzialem ze w forzie jest opcja split-screena :wink: wiem ze to pytanie na ktore kazdy moze odpowiedziec inaczej, ale w co bedzie lepsza zabawa grajac na dzielonym ekranie - w forze czy w pgra? i czy dobrze gra sie w co-op poprzez split screen w GoW? Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no wlasnie nie chodzi o co-opa bo niestety konsola jest tylko jednatam też są wypisane gry obsługujące co-opa na jednym ekranie (ctrl+f "same screen" i "split screen") ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Od siebie polecę Burnout Revenge. Bardzo fajna zabawa dla dwóch graczy na jednym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Od siebie polecam (bo ostatnio często testuję "przy piwku" - tez drugiego pada dokupiłem :D ) Army of Two, oczywiście Gears of War 2, Resident Evil 5. Szczegolnie kooperacja w army of two syci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Na pewno warto sprawdzić Fifę 09, Gears of War 2, Resident Evil 5 oraz nowego Street Fightera. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Halo3 i wszystkie mordoklepki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jeszcze Kane & Lynch. Dobre strzelanie dla dwóch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Gry z serii Lego sprawdzają się świetnie na 2 pady. Wręcz rewelacyjnie. Lego indiana jones jest bardzo przyjemny;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 czy dobrze gra sie w co-op poprzez split screen w GoW? Według mnie fenomenalnie, to jest dopiero przednia zabawa :D Ja niestety gram na zwykłym TV (żadne tam HD) i czasem może obraz jest za mały. ale gra w 2 osoby w Gearsy to jest coś. Bardzo polecam. i lego indiana jones też jest super :D tym bardziej jeżeli ktoś w dzieciństwie miał lego i lubi postać sławnego archeologa. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igo05 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Ktos wspomnial o Gears of War 2 :P, ja polecam tez pierwsza czesc... Polecam bardzo Call of Duty 5 w Coop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Ktos wspomnial o Gears of War 2 :P, ja polecam tez pierwsza czesc... Polecam bardzo Call of Duty 5 w Coop. Akurat tej gry to nie mozna polecic ani w coop ani bez coop <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...