ed20 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam! Mam pytanie czy istnieje skrzynka pocztowa lub jakis program ktory jesli dostanie sie maila to wysle do nas smsa ze mamy nowa wiadomosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 kiedyś o2 oferowało coś takiego, czy teraz to mają to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 wiekszosc platnych... np polecane przezemnie home.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 kiedyś o2 oferowało coś takiego, czy teraz to mają to nie wiem Nope - nie mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Jakie darmowe to nie wiem, ale działa to średnio. Bramka jak to bramka - czasami pada. Były okresy, że powiadomienia tygodniami nie przychodziły, a były takie że o każdym mailu informowało w ciągu kilku sekund (na plus gsm darmowa bramka, bo ztej lepszej to jezcze większe cyrki) Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 wiekszosc platnych... np polecane przeze mnie home.plhome.pl mówiąc kolokwialnie ssie pałkę. Maja klienta za idiotę, zwłaszcza na serwerach windowsowych. Wsparcie techniczne nie istnieje. Nie ma z kim czegokolwiek załatwić poza płatnościami. Parę lat temu było ok, lecz teraz to paskudna usługa i droga. Nawet ten ich panel odbiega norma od wygody użytkowania. Co do smsów z powiadomieniem to jest to praktycznie w każdym hostingu. Osobiście wole sprawdzać pocztę w telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 home.pl mówiąc kolokwialnie ssie pałkę. Maja klienta za idiotę, zwłaszcza na serwerach windowsowych. Wsparcie techniczne nie istnieje. Nie ma z kim czegokolwiek załatwić poza płatnościami. Parę lat temu było ok, lecz teraz to paskudna usługa i droga. Nawet ten ich panel odbiega norma od wygody użytkowania. Co do smsów z powiadomieniem to jest to praktycznie w każdym hostingu. Osobiście wole sprawdzać pocztę w telefonie. Mógłbyś opisać jakieś konkretne przypadki niekompetencji? Jeszcze nigdy nie miałem z nimi problemów i też ich polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 co do tematu e-mail na kom. w kazdej sieci jest odpowiednia usługa odpowiedzialna za to dajesz przekierowanie poczty na adres z sieci i zeby pozostawial wiadomosci na koncie i masz juz info o mailu... natomiast co do home.pl to gdyby nie ich ceny najlepszy hosting w PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 co do tematu e-mail na kom. w kazdej sieci jest odpowiednia usługa odpowiedzialna za to dajesz przekierowanie poczty na adres z sieci i zeby pozostawial wiadomosci na koncie i masz juz info o mailu...nie za bardzo rozumiem jak takie przekierowanie zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...