Tony Soprano Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem, od rana gmail wsadza mi w wiadomość te trzy tagi <div><br></div> Klikam na nową wiadomość i już są. Za pierwszym razem pomyślałem jakiś błąd, ale drugi mail to samo, trzeci, itd. Trochę wkurzające jest za każdym razem to kasować. No i ma dziś straszną zwiechę. Po kliknięciu send "Still working" wyświetla się z 20 sekund, mimo że treść maila to "ble ble ble" Macie coś podobnego, czy jestem osamotniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie zauważyłem dzisiaj żadnych problemów z działaniem gmail. Może sprawdź, jak chodzi na innej przeglądarce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Oczyść wszystkie prywatne dane przeglądarki - pliki tymczasowe, ciasteczka itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...