bovver91 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam! Mam pewien problem. Ściągnąłem sobie wersję DVD Wikipedii i chciałem od razu wypróbować czy działa. Zainstalowałem, razem z Javą. Wpisuje w wyszukiwarkę jakieś hasło : Klikam "szukaj" pojawia się kolejny ekran: Jest ok. Ale gdy kliknę w którykolwiek link pojawiają się krzaki: Pomoże mi ktoś? Czy to coś nie tak z fontami czy co? W systemie i programach wszystko z czcionkami jest ok. Naprawdę proszę kogokolwiek o pomoc. Ściągałem 4,7 Gb przez tydzień i tu mi coś takiego się robi. Szlag może człowieka trafić... Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Uszkodzony plik lub niestandardowe kodowanie ustawione w przeglądarce. Udostępnij przykładowy plik html z krzakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovver91 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij przykładowy plik html z krzakami. W załączniku. ARMIA_KRAJOWA_2.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Plik jest ewidentnie uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovver91 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Plik jest ewidentnie uszkodzony. Jesteś tego w 100% pewien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovver91 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak jak już pisałem ściągałem 4,7 Gb prawie tydzień. Obraz tej płyty dobrze mi sie odpala. Da się go jakoś naprawić? Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez bovver91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Tak jak już pisałem ściągałem 4,7 Gb prawie tydzień. Obraz tej płyty dobrze mi sie odpala. Da się go jakoś naprawić?Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovver91 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dlaczego nie? Wszystko inne z tej plyty działa ok, menu, grafiki.. Tylko nie tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 1. Sprawdź w innej przeglądarce - np Firefox. 2. Dziwne wydaje mi się, iż pliki są wrzucane do "Temp". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovver91 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 1. Sprawdź w innej przeglądarce - np Firefox. 2. Dziwne wydaje mi się, iż pliki są wrzucane do "Temp". 1. Pierwsze co zrobiłem to spróbowałem w innej przeglądarki. 2.Czy mogę coś zrobić w związku z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pobierz jeszcze raz z innego źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...