sallen Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam mam taki problem mam kartę dźwiękowa Realtek HD audio i to mój problem mam przedni panel w odbudowie gdy podłączam do niego słuchawki słychać głos i wszystko ale gdy np zadzwonię do kumpla na Skype to jak by mikrofon się wyłączał i nie mogę mówić bo on nie słyszy tego a ja słyszę jak on mówi a jak podłącze do tylnego gniazda to wszystko git proszę o pomoc bo nie wiem co robić. :sad: Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez sallen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam mam taki problem mam kartę dźwiękowa Realtek HD audio i to mój problem mam przedni panel w odbudowie gdy podłączam do niego słuchawki słychać głos i wszystko ale gdy np zadzwonię do kumpla na Skype to jak by mikrofon się wyłączał i nie mogę mówić bo on nie słyszy tego a ja słyszę jak on mówi a jak podłącze do tylnego gniazda to wszystko git proszę o pomoc bo nie wiem co robić. :sad: A jak z ustawieniami Skypea? Czy Windowsowe nagrywanie działa normalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zmień tytuł wątku na regulaminowy. Masz 48 godzin. Czas start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Musisz wejść w panel sterowania Realtek HD Audio - masz ikonę w tray'u (jeśli nie.to kłania się systemowy panel sterowania :) ) . Jak już znajdziesz się w panelu HD,to zmień ustawienia dotyczące przedniego panelu (w szczególności mikrofonu) i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sallen Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wszedłem do konfig realtek i tam pisze przedni panel i jest zaznaczony mikro i sluchawki wiec nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...