Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem mam kartę dźwiękowa Realtek HD audio i to mój problem mam przedni panel w odbudowie gdy podłączam do niego słuchawki słychać głos i wszystko ale gdy np zadzwonię do kumpla na Skype to jak by mikrofon się wyłączał i nie mogę mówić bo on nie słyszy tego a ja słyszę jak on mówi a jak podłącze do tylnego gniazda to wszystko git proszę o pomoc bo nie wiem co robić. :sad:

Edytowane przez sallen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam taki problem mam kartę dźwiękowa Realtek HD audio i to mój problem mam przedni panel w odbudowie gdy podłączam do niego słuchawki słychać głos i wszystko ale gdy np zadzwonię do kumpla na Skype to jak by mikrofon się wyłączał i nie mogę mówić bo on nie słyszy tego a ja słyszę jak on mówi a jak podłącze do tylnego gniazda to wszystko git proszę o pomoc bo nie wiem co robić. :sad:

A jak z ustawieniami Skypea?

Czy Windowsowe nagrywanie działa normalnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz wejść w panel sterowania Realtek HD Audio - masz ikonę w tray'u (jeśli nie.to kłania się systemowy panel sterowania :) ) .

Jak już znajdziesz się w panelu HD,to zmień ustawienia dotyczące przedniego panelu (w szczególności mikrofonu) i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi