cadam Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Zainstalowałem program Brain Workshop na komputerze z systemem XP sp2 i nie chce prawidłowo działać link do programu: http://brainworkshop.sourceforge.net/ Błędy żadne ani podczas instalacji ani po uruchomieniu. Po uruchomieniu otwiera się tylko białe puste okno i nic w nim nie można zrobić. Po zamknięciu programu wyskakuje komunikat: "See the logfile 'C:\Program Files\Brain Workshop\brainworkshop.exe.log' for details" Czy może ktoś zainstalować ten program u siebie i sprawdzić czy działa? Dlaczego u mnie on nie chodzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Porabana sprawa, bo wlasnie sciagnałem, zaisntalowałem i dziala, a korzystam z windows 7 :) Tak w ogole..zainstaluj sp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Na Viscie x64 też abla. BTW, to co autor tam wypisuje to może być prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Na XP sp3 tez działa. Może spróbuj wyłączyć wszystkie inne programy działające w tle albo nowe stery do grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...