TytymeK Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mają kilka ciekawych modeli, na pewno plusem jest to że nie przepłaca się za "logo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jak to nie przepłaca się za logo? Te same telefony można taniej kupić z jakimś chińskim logo właśnie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 7 godzin temu, TytymeK napisał: Mają kilka ciekawych modeli, na pewno plusem jest to że nie przepłaca się za "logo" Robisz w marketingu biedronki że polecasz ten szajs??? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał666 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 NIE POLECAM MARKI MYPHONE! Kupiłem myPhone Power i z powodu upadku szybka pękła. Ponadto od początku kompas nie działał prawidłowo i telefon czasem "gubił" sieć. Na infolinii serwisu producenta powiedziano mi, że nie ma ŻADNYCH części zamiennych do tego telefonu i wymiana szybki nie jest możliwa. Na stronie facebook'owej myPhone powiedziano mi, żebym odesłał telefon do serwisu i telefon będzie naprawiony. Wysłałem go i otrzymałem z powrotem po 2 tygodniach z informacją, że nie mogą go naprawić, bo nie mają części do niego. myPhone nie szanuje klienta w ogóle! Zmarnowałem tylko czas i pieniądze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...