Sobota Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Jak wiadome oryginalne GTA IV wymaga do uruchomienia obecności płyty w napędzie. Jest to dość kłopotliwa sprawa, napęd jest potrzebny, niepotrzebne obracanie płyty itp. Można temu zaradzić stosując wirtualny napęd, jednak tam trzeba zamontować ISO płyty. Próbowałem robić obraz alkoholem jak i Power ISO, zawsze podczas emulacji napędu występuje błąd. Czym zrobić ISO bez błędu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Proszę cię... gdyby każdą gra dało sie skopiować bez błedu to cracki by nie istniały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Tak tylko że po cracku kamera się kiwa, a więc chyba najlepiej się bawić w wirtuala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Bez cracka nie włączysz z obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Nie mówie że masz crack wgrywać, chodzi mi o to że oryginalne płytki są zabezpieczone przed kopiowaniem. Gdyby nie były to nie musiałbyś używać cracków aby odpalić grę, ponieaż kopia którą byś wykonał nie różniła by się od oryginału. 1:1 :) Oczywiście są programy które z lepszym lub gorszym skutkiem kopiują zabezpieczone płyty... kiedyś sie bawiłem czymś takim ale np. kopiowanie jednej płyty trwało 6 godzin. Oczywiście mówię o kopiowaniu swoich oryginałów na własny użytek... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Cos jeszcze - nie kazdy naped potrafi przygotowac takie iso. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Nie wiem jak w przypadku gta iv gdzie zabezpieczenia są silniejsze, ale mi AnyDVD pomógł przegrać film, bo myślę że jeszcze miesiąc, dwa i oryginalna płytka już by się nie uruchomiła Edytowane 14 Maja 2009 przez Julo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 http://www.cdrinfo.pl/artykuly/securom7/ Schemat taki sam, obraz rób jak najwolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Dzięki westsajd za link postaram się zrobić tak jak w nim jest to pokazane. EDIT: Ten program SR7.Stop nic nie widzi :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...