Kretyn Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Jeśli byscie byli łaskawi polecic mi cos sensownego jak w temacie, drukarki widziałem, kiedys te od HP z serii 9xx z czytnikami kart pamieci były ok. ale dzis już HP ich nie produkuje, wogule jesli chodzi o wyglad i estetykę to bardzo spadł poziom produktów HP ... moze zatem coś innego w zamian? na drukarce bedą czasem drukowane zdjecia ... co do skanera to zupełnie się na tym nie znam, nie musi być koniecznie czarny ale żaby łądnie pasował do drukarki ... i nie nabijajcie siez moich wymagań proszę bo to ma byc sprzęt dla kobietki, wiecie jak siębaba uprze to nic nie poradzisz :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 HP 5550 jest czarna z szarymi dodatkami. PS. Fajna xsywka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jesli chodzi o drukarke to cos z modeli Epsona (ale tych wyzszych niestety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Lexmark Z65p.. za niecałe 600 złoty masz czarną drukarkę z wbudowanym czytnikiem (7 rodzajów kart) kart ;) mam taką i nie narzekam, jakość wydruku jak dla mnie ok, polecam. skanera czarneo afaik nie znajdziesz u nas (chyba że ciemne np granatowe to tak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Tu masz czarny skaner http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1220 Nie najlepszy ale czarny - a drukarke to polecam HP 5550 - oba beda do siebie pasowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...