paulo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Czy zna ktoś sposób na zmianę koloru paska (tego ze startem, zegarem, trayem...) ? Może jakiś klucz w rejestrze? Mam Win98SE i nie chcę instalować programów, które zmieniają wygląd windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Czy zna ktoś sposób na zmianę koloru paska (tego ze startem, zegarem, trayem...) ? Może jakiś klucz w rejestrze? Mam Win98SE i nie chcę instalować programów, które zmieniają wygląd windowsa. Wjedz we wlasciwosci (ekranu) nastepnie : Wyglad -> Element-Obiekty 3W(trojwymiarowe) -> kolor -> tu sobie ustaw jaki chcesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dzięki reed :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mam pytanko jw. z tą małą różnicą, że pasek jest pod windą XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Mam pytanko jw. z tą małą różnicą, że pasek jest pod windą XP. 1. Jeżeli masz włączone style to zmień na inny 2. Jeżeli nie korzystasz ze styli to tak samo jak w 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Właśnie chodzi o to, że znudziły mi się XP-kowskie style i chciałbym zmienić sobie kolor paska na inny np. bordowy, ale w XP zmiana koloru obiektów 3D nie zmienia koloru paska pulpitu, a jedynie okna. Pozdrówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 wgraj se stylexp taki program .I tam bedziesz mial tyle styli do wyboru ile cie sie nie śniło.No i zawsze mozesz sobie nowe ściagnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 byl kiedys taki progz - windows blinds, ale pamietam ze strasznie spowalnial system wiec od tamtego czasu juz sie w to nie bawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Windows Blinds do XP imo sie średnio nadaje - lepszy Style XP ( www.tgtsoft.com ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 www.themexp.org :) poszpera i wybieraj ile wlezie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...