Pietia(lania) Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 jest taka sprawa jest sobie stary laptop ktory nie posiada skrotu klawiszowego "windows" , czy da sie jakos podmienic "podpiac" pod klawisz funkcyjny FN wlasnei tego "win" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Z FN bedzie problem, ale mozesz zmapowac np lewy control. http://webpages.charter.net/krumsick/ edit Pomimo tego co jest napisane na stronie u mnie w notebooku FN daje sie przemapowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 oo SGJ znowu mnie ratujesz :D jak juz cie dorwalem to powiedz mi jeszcze jak sie dostac do uslugi < zdalnie > RPC gdy dziala zapora systemowa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...