hef44 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Witam, mam dylemat jakis czas temu siadl mi foxconn p35a-s. W rozliczeniu reklamacji dostalem zwrot pieniedzy, teraz niestety mam dylemat dotyczacy wyboru plyty. Moje kandynatki to: Foxconn P45A Gigabyte GA-EP45-DS3LR i to w zasadzie wszystko. Nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mi potrzebny RAID, lubie czasem podkrecic procesor i pamiatki. Z gory dziekuje za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Asus P5B Premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Sorry za OT, ale czemu tak bardzo polecacie tego Asus P5B Premium? Czy to jest ta sama płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hef44 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Przez pewien czas sie nad nia zastanawialem, jednak cos sprawilo, ze zmienilem zdanie. W kazdym badz razie czekam na kolejne sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Poczytaj temat o niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Sorry za OT, ale czemu tak bardzo polecacie tego Asus P5B Premium? Czy to jest 3293009[/snapback] Przez pewien czas sie nad nia zastanawialem, jednak cos sprawilo, ze zmienilem zdanie. W kazdym badz razie czekam na kolejne sugestie. Co konkretnie? Ja również jestem za P5B Premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hef44 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Co konkretnie? Ja również jestem za P5B Premium. Konkretnie to to, ze plyta jest juz troche leciwa. Jednak czytajac opinie o niej troche zaczynam bardziej sie sklaniac ku zakupowi. No i zawsze 100zl w kieszeni zostanie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 P35/P45, to tak naprawdę odgrzewane kotlety 965, dlatego jestem właśnie za Asus P5B Premium - jest znacznie tańszy i leje wiele droższych płyt głównych na głowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 ile ten p5b ma faz na cpu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 ile ten p5b ma faz na cpu ?6 faz, 3 są chłodzone radiatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hef44 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 W troche ciezkiej sytuacji finansowej jestem i chyba sie zdecyduje na P5B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zany90 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 6 faz, 3 są chłodzone radiatorem.A czasem nie ma 8 faz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...