Tony Soprano Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 (film długi, ale warto) Nowość googla zaprezentowana pierwszy raz na I/O 2009, podobno ma być gotowa do końca roku (tak głoszą na oficjalnej stronie). Platforma Wave to według mnie nie krok do przodu, ale skok ;) niesamowita sprawa, ułatwienie komunikacji, rozwinięcie gmaila, który i tak ułatwia korzystanie z poczty i innych dodatków do niej przyłączonych . Jak ta wspólna praca na dokumentach ułatwiła by mi życie na studiach. Jestem bardzo ciekaw wersji beta, nie mówiąc o pełnowartościowej wersji fal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Mam nadzieję, że Google nie przejdzie w aż tak zamknięty model biznesu jak Apple i MS :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Mam takie pytanie czy ktoś mógłby podesłać zaproszenie do Wave? Wiem że to topic z newsem :) ale innego o tym niema:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Kurcze...wygląda to genialnie :) Z przyjemnością bym używał czegoś takiego zamiast całego G-sh..-G... ;] Jakby co to i ja bym oddał bro za zaproszenie ;) Edytowane 28 Października 2009 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Jak ta wspólna praca na dokumentach ułatwiła by mi życie na studiach.Dokumenty do wspólnej pracy? Mówisz o tym: http://www.google.com/google-d-s/intl/pl/tour1.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 z tego co widziałem na prezentacji dostępnej w sieci to wave jeste dużo, dużo fajniejszy od docsów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Jeśli ktoś ma wolne zaproszenie to też bym nie pogardził. Muszę powiedzieć, że zaintrygował mnie ten projekt i chciałbym go przetestować na żywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...