qwerk Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jaki kabelek? ile kosztuje? z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 http://sklep.pnet.pl/cgi-bin/main.cgi?poka...=1&nr_towaru=86 oto chodzilo ? ale najpierw zapoznaj sie z opisem bo to nie jest tylko "kabelek" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Gdzieś w jakiejś gazetce masz opisa jak se to zrobić samemu ... cały układzik do podłaczania pod USB ... zapodaj do RaFa .. to on mi to pokazywał :) ... tylko nie paiętam co to za gazetka była... hmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 nie moge sprawdzic gdyz nie akceptuje plików cookies, a mam to właczone, jak możesz to podaj nazwe tego urzadzenia, to poszukam na innych stronach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Gdzieś w jakiejś gazetce masz opisa jak se to zrobić samemu ... cały układzik do podłaczania pod USB ... zapodaj do RaFa .. to on mi to pokazywał :) ... tylko nie paiętam co to za gazetka była... hmmep - elektronika praktyczna numer jakos z poczatku tego roku (moge sprawdzic) a link wyzej jest do kitu avt wlasnie z ep :) update: kit numer AVT5096 A , a numeru gazety nie znalazlem ale poszukaj na http://www.ep.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 coś nic nie moge tam znależć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 nie wiem czy gra warta jest swieczki z tym kitem: http://www.ep.com.pl/forum/viewtopic.php?t...ghlight=usb+ide oraz http://www.ep.com.pl/forum/viewtopic.php?t...ghlight=usb+ide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 z tym raczej nie. mam rozumieć że to sie fachowo nazywa USB2IDE ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 czy ja wiem (?), chyba nie ... ot nazwali tak zeby byla nazwa ... choc moge sie mylic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ostatnio widzialem na wgk kiesznie na hdd podlaczane pod firewire i usb, ale te usb byly pod laptopowe dyski, chociaz na zwyklaki tez pewnie sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Są na pewno takie kieszenie kiedyś w FF Comp widziałem coś takiego do czego można było podpiąć dowolne urządzenie IDE. Chodziło to na na USB i USB2. Ale nie były to tanie zabawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mam taki adapter w pracy - obsługuje dyski IDE, pracuje w standardzie USB 2.0, zasilany jest przez dodatkowy kabel (taki jak do peceta), jest Hot Plug, wiec naprawdę świetnie się tego używa. Niestety do poniedziałku nie mam kontaktu z kumplem, który to kupował, wiec nie powiem teraz gdzie ani za ile ale to jest chyba coś podobnego: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5313&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 dokladnie o cos takiego chodzi, bo niemoge rozkrecac kompa w robocie zeby podlaczyc swojego twardego (wiadomo szybki transfer w necie) i podlaczenie pod USB2.0 jest chyba jedynym wyjsciem??? Mimo to jest to choolernie droga zabawka, w sumie sama obudowa (zasiłka) za 320 złotówek. Może macie jakieś inne pomysły jak można by podłączyc zewn. twardziela bez rozkrecania budy???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Zamontowac kieszen HDD i po sprawie :twisted: Zawsze bedziesz mial problem z zasilaniem twardziela i koniecznosc podlaczenia zasilacza. Niestety w prosty sposob nie da sie zorganizowac polaczenia, zawsze potrzebny bedzie konwerter. Jezeli juz ccesz wydawac kase to propuje moze jakiegos flasha pod USB :wink: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a co to jest ten flash? wiem ze najlepiej kieszeń, ale jest to komp roboczy na kłódke i takie tam zamkniety. Cała zabawa po to by mozna bylo latwo kilka wiekszych mega przeniesc;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Pamiec typu FLASH. Mozesz sobie kupic takie urzadzonko w ksztalcie grubszego dlugopisu o pojemnosci 256MB i bez problemu przenosisz sobie w kieszeni, bez zasilacza i bez zbednych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l :) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 no tak. napewno wygodniejsze niż ta obudowa za 320zł. i jeszcze twardziel stery... kupa zachodu, za taką cene to faktycznie lepiej kupic FLASHA, myslałem ze takie podlaczenie to prosta sprawa, a okazuje sie zbyt nieoplacalna. Dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...