titanum18 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 witam!! chcę sobie zakupić laptop, ale mam mały problem z wyborem... interesuje mnie sprzęt z zakresu cenowego ok. 4 tys., który zastąpi mi zwykłego PC, a więc taki, na którym popracuję, pogram i pooglądam przeglądałem różne sklepy internetowe i sklepy komputerowe w swoim regionie i wypatrzyłem kilka modeli, które by mnie mniej więcej interesowały... są to: -Toshiba Satellite A350-13B -Fujitsu Siemens Amilo X13650 -HP DV7-1260 ew który z nich byłby najlepszy?? jakie mają zalety a jakie wady?? może zna ktoś jakieś inne modele godne uwagi?? z góry dziękuję za wszelkie informacje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 A jak z mobilnością? Daleko będzie noszony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Z podanych HP, z nie podanych Sony Vaio VGN-FW41E. Toshibą nie uraczył bym nawet wroga. FS są dość słabe na zawiasach i mają średniej jakości wykonanie. No ale pisze to właściciel Acera, więc co ja mogę wiedzieć ;) _OskaR, również Acerowiec ;) chyba lepiej siedzi w temacie. Ogólnie to przydałby się ranking laptopów z przedziałem cenowym. Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...