noose Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja aktualnie nigdzie nie pracuje.... Na wakacje ide do serwisu GSM, a jak skoncze LO (teraz 1 klasa :P) to mam zamiar z qmplem zalozyc firme WebHostingowa a jak sie dorobimy na tym to otwieramy c@fe :D a Wy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ehhh co tam jak szaleć to szaleć... mam zamiar zawładnąć światem HAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 A ja skromnie najpierw otworze warzywniaka a potem handel wszelkimi warzywami przez neta. NA CAŁY ŚWIAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a ja będe robił wodę w proszku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a ja tlen w butelkach... zobczycie.. zrobie na tym kokosowy biznes! :D a to dlatego ze tlenu coraz mniej w powietrzu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja otworze restauracje i bede sprzedawał ziemniaki z kartoflami i dżemem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a ja tlen w butelkach... zobczycie.. zrobie na tym kokosowy biznes! :D a to dlatego ze tlenu coraz mniej w powietrzu :DTrochę się spóźniłeś. Robią już taki w puszkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja od 5 maja będe pracował na maszynie do sprzątania podłóg na noc...1500 zł na początek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 T ja ofkors chce w przyszłości mieć sklep z kompami ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A ja w przyszłości chce mieć sklep z kompami :P ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A ja będe pracował tam gdzie mnie przyjmą. Przy obecnej sytuacji na rynku pracy nie ma co wybrzydzać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ehhh co tam jak szaleć to szaleć... mam zamiar zawładnąć światem HAHAHAHAejjjj no.. :( plagiat to ja chcialem robic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja chcialbym miec wlasny sklep z kompami :D, bo to jest to co lubie robic :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja chcialbym miec wlasny sklep z kompami :D, bo to jest to co lubie robic :D.Zakładamy spółkę? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 moze na poczatek BIATEL (jak sie uda) a potem cały świat :) zreszta nie ma co wybrzydzac rynek pracy i tak jest skromny, ale jak ktos cos umie i soba reprezentuje to napewno cos dobrego moze znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 pracuje za granica i skladam sobie siedzonka do Audi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja chcialbym miec wlasny sklep z kompami :D, bo to jest to co lubie robic :D.Zakładamy spółkę? 8) dołączam się :D :D :D :D :D :D Ja sie skupie na handlu trudno dostępnymi mp3 :twisted: poza tym tż chce zawładnąć światem :evil: może by tak triumwirat :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Witam, ja pracuje jako CNC-fachowiec i do tego mam sklep z komputerami: http://www.petmar.net/ Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja założę agencję towarzyską :mrgreen: - przyjemne z pożytecznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ehhh co tam jak szaleć to szaleć... mam zamiar zawładnąć światem HAHAHAHAejjjj no.. :( plagiat to ja chcialem robic :lol: hehe... nie ma to jak konkuręcja :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A ja razem z Yoshim otwieram kafejke (ale nie w poznaniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Witam, ja pracuje jako CNC-fachowiec i do tego mam sklep z komputerami: http://www.petmar.net/ Pozdrowienia hmmm ja bym chcial pracowac jako fachowiec CNC w fabryce CANNONDALE'a kurde i ciąć rozne ramy i inne cuda :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja chcialbym miec wlasny sklep z kompami :D, bo to jest to co lubie robic :D.Zakładamy spółkę? 8) dołączam się :D :D :D :D :D :D Ja sie skupie na handlu trudno dostępnymi mp3 :twisted: poza tym tż chce zawładnąć światem :evil: może by tak triumwirat :?: OKi chlopaki :D. Bede pamietal jak cus to sie skontaktujemy :D. Narazie mam kase na wycieraczke do naszego sklepu :D ; jak na poczatek to chyba dobrze prawwda? ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ale ja i tak caly swiat rozwale wiec o czym wy mowicie :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 zawladnac forum Tweaka a pozniej calym serwisem i zrobic z niego drugie cesarstwo rzymskie ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 A ja handluje czesciami do calej grupy VW ..Czyli AUDI , VW , SEAT ....i mam tylko 20 lat ...Firme mam z przyszlym szwagrem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja tam bede babral sie w komputerach (bazy danych or sprzedarz or naprawa or administracja ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 JA PROWADZĘ SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ: "KAM-SAT" montaż anten satelitarnych i tv naziemnej ,instalacje telewizyjne. Do admina: tylko napisałem gdzie pracuję ,to nie reklama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mam pracę - firma sprzątająca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 a ja tlen w butelkach... zobczycie.. zrobie na tym kokosowy biznes! :D a to dlatego ze tlenu coraz mniej w powietrzu :DWbrew pozorom to za kilka lat taka firma moze byc mikrosoftem tlenu... moze instalacja natleniajaca mieszkania?... Jak skoncze studja to bede siedzial przy kompie i bede udawal ze slucham pacjeta ktory akorat przyszedl sie pozalic ze nikt go nie kocha itp... psychoanaliza to jest to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...