Skocz do zawartości
Skawua

Toshiba Satellite A350-13a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem posiadaczem Toshiby Satellite A350-13A na której standardowo zainstalowano Viste Home Premium z której nie jestem do końca zadowolony,głownie dlatego że to mój pierwszy kontakt z tym systemem,wcześniej pracowałem na XP-ku.

Znalazłem dzisiaj artykuł w którym porównywano Xp z Windows 7 (na podstawie bety którą można pobrać ze strony Microsoftu) i najogólniej mówiąc wyszło że siódemka jest zdecydowanie lepsza od Visty,mimo iż to dopiero beta.

I tu moje pytanie.Czy dam radę zainstalować na swoim lapku Windows 7??Ktoś już może próbował?Bo tu się chyba głównie rozchodzi o sterowniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod win7 działają stery od visty, przynajmniej u mnie tak działa.

Tak,słyszałem o tym.Jestem po prostu ciekawy czy ktoś z tym samym modelem toshiby lub z tej rodziny próbował takiego zabiegu i czy miał jakiekolwiek kłopoty.

Tak czy tak właśnie pobieram win 7 i będę próbował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowisz ze vista CI nie przypadla ze zwgledu na to ze siedziales wczesniej na xp, z takiego tez wzgledu pewnie i 7 Ci sie nie spodoba bo nijak nie jest podobna do xp, a najblizej jej wlasnie do visty :]

co do samego pytania, powinno pojsc bez najmniejszego problemu i wszystkie podzespoly powinny sie zainstalowac same z sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowisz ze vista CI nie przypadla ze zwgledu na to ze siedziales wczesniej na xp, z takiego tez wzgledu pewnie i 7 Ci sie nie spodoba bo nijak nie jest podobna do xp, a najblizej jej wlasnie do visty :]

co do samego pytania, powinno pojsc bez najmniejszego problemu i wszystkie podzespoly powinny sie zainstalowac same z sie

Win 7 nie obciąża kompa w takim stopniu jak vista a są to testy bety,więc teoretycznie coś mogą jeszcze poprawić.Dlatego chce się na 7 przerzucić :D wolę mić więcej ram-ek do dyspozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...