Skawua Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam Jestem posiadaczem Toshiby Satellite A350-13A na której standardowo zainstalowano Viste Home Premium z której nie jestem do końca zadowolony,głownie dlatego że to mój pierwszy kontakt z tym systemem,wcześniej pracowałem na XP-ku. Znalazłem dzisiaj artykuł w którym porównywano Xp z Windows 7 (na podstawie bety którą można pobrać ze strony Microsoftu) i najogólniej mówiąc wyszło że siódemka jest zdecydowanie lepsza od Visty,mimo iż to dopiero beta. I tu moje pytanie.Czy dam radę zainstalować na swoim lapku Windows 7??Ktoś już może próbował?Bo tu się chyba głównie rozchodzi o sterowniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 pod win7 działają stery od visty, przynajmniej u mnie tak działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawua Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 pod win7 działają stery od visty, przynajmniej u mnie tak działa. Tak,słyszałem o tym.Jestem po prostu ciekawy czy ktoś z tym samym modelem toshiby lub z tej rodziny próbował takiego zabiegu i czy miał jakiekolwiek kłopoty. Tak czy tak właśnie pobieram win 7 i będę próbował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 mowisz ze vista CI nie przypadla ze zwgledu na to ze siedziales wczesniej na xp, z takiego tez wzgledu pewnie i 7 Ci sie nie spodoba bo nijak nie jest podobna do xp, a najblizej jej wlasnie do visty :] co do samego pytania, powinno pojsc bez najmniejszego problemu i wszystkie podzespoly powinny sie zainstalowac same z sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawua Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 mowisz ze vista CI nie przypadla ze zwgledu na to ze siedziales wczesniej na xp, z takiego tez wzgledu pewnie i 7 Ci sie nie spodoba bo nijak nie jest podobna do xp, a najblizej jej wlasnie do visty :] co do samego pytania, powinno pojsc bez najmniejszego problemu i wszystkie podzespoly powinny sie zainstalowac same z sie Win 7 nie obciąża kompa w takim stopniu jak vista a są to testy bety,więc teoretycznie coś mogą jeszcze poprawić.Dlatego chce się na 7 przerzucić :D wolę mić więcej ram-ek do dyspozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tylko są problemy w zgodności z niektórymi aplikacjami i grami, więc po co Ci ram, którego nie wykorzystasz? :P Poczytaj temat o Windows 7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...