Cro Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Witam, Jeżeli jesteście studentami, akurat by się Wam nudziło i chcielibyście mnie wspomóc w pisaniu pracy dyplomowej, to byłbym wdzięczny za wypełnienie ankiety: http://tnij.org/ankieta_handel_elektroniczny. Dzięki ;) Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Cro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Mówisz i masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 end Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Finish ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wypełniłem, ale mam 2 uwagi: Pytanie 11 - brakuje odpowiedzi "Zależy od towaru i jego ceny". Np przy cenie 500 PLN dopłata 10 PLN nie jest tragedią, ale jeśli zamówiłem coś w ilości 5 sztuk po 20 PLN ( liczone z przesyłką), a w sklepie ma kosztować 25 za sztukę, to już mi się nie kalkuluje. Pytanie 13 - proponuję rozdzielić "towar uszkodzony" i "towar niezgodny z opisem" (np inny model, brak opakowania fabrycznego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 masz moj wpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za pomoc i uwagi ;) Niestety już za późno, żeby coś mieszać, bo za dużo osób odpowiadało w/g jednej wersji już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...