Kasek21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Powiedzcie mi jak włączyć w tym lapku blue? Na przodzie jest taki suwakowy przełącznik - ale po przesunięciu go nic się nie dzieje!!! PS. Lapek nie widzi żadnego telefonu, w menadzeże też pusto, panel także!!! Lapek nowy, system to win XP Pomocy bo pytam na prośbę kobiety:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bluetooth® 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) (opcja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie czytałeś uważnie wyposażania. Jak słusznie zauważył SGJ. Blue jest w opcji, a panel na przodzie jest we wszystkich. Musisz dokupić moduł i tam wstawić jeśli koniecznie chcesz. Ja mam 5620Z z takim samym suwaczkiem na przodzie, ale blu mam na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Podziękował!!! P Wszystko się wyjaśniło!!! Blue na USB zamówiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...