Qba96 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Otóż mam zasadniczy problem.Moja karta graficzna GeForce 9800GT nagrzewa się nawet do 200*C.Mam fabryczny wentylator z radiatorem i czysty komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Na początek przestań wierzyć programom. Druga sprawa to chyba raczej 200* F jest bardziej realną temperaturą. Jeśli gry nie tną i nie wieszają się, a obraz nie sypie krzakami, to z kartą jest wszystko ok. Nie ma potrzeby do paniki. Dotknij ręką radiatora. Jeśli nie parzy, to możesz spać spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Przy 200st by się uszkodziła więc to złe wskazania. Czym odczytujesz temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Do i-i-i-i-lu? Niemożliwe toto, kolego. Jeżeli komputer ci się nie wyłącza, to bym się nie przejmował :lol:. Ale jak już bardzo chcesz zmienić chłodzenie, to kup to. A 200F to 93*C, to przy tej karcie, jak i 88GT, jest normą. Edytowane 27 Czerwca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...