Jurson Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 dla chcących przetestować nową Pandę 2010 powstała specjalna platforma. Można z niej pobrać program, przetestować i podzielić się wrażeniami... więcej info na Test Lab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 właśnie testuje nową Pandę dla tych co lubia testować - warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemfaj Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Całkiem pozytywne pod względem znajdywania wirusów, layout standardowy jak większość av , brak auto update. To że ten soft jest darmowy jest jego bardzo dużym atutem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 ogólnie mieszane uczucia tak dużo fałszywych alarmów jeszcze nie widziałem ale z drugiej strony podoba mi się interface a co do opcji autoupdate jak najbardziej jest także narazie tak sobie ale testuje od wczoraj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemfaj Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Fire wall porządny, i statystyka wyświetlania co ile znalazł virusów czy spyware jest miła. Lepiej wiedzieć na czym się stoi. Zdecydowanie porównując wcześniejszą wersję Pandy a obecną zrobili ogromny krok na przód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 wg mnie już krok do przodu zrobili wypuszczając Pandę 2009... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemfaj Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Mnie Panda 2009 jakoś specjalnie nie zaskoczyła żadnymi innowacjami ani szybkością skanowania ta nowa wersja 2010 to co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgodzę się z hemfaj. Najnowsza wersja to duża różnica. Po zainstalowaniu odczuć można jego lekkość w porównaniu z poprzednim działa znacznie szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgodzę się z hemfaj. Najnowsza wersja to duża różnica. Po zainstalowaniu odczuć można jego lekkość w porównaniu z poprzednim działa znacznie szybciej.w 2009 była już spora różnica w porówaniu do poprzednich wersji czy innych programów - technologia Cloud opłaca się Pandzie i będzie na to stawiać chyba narazie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harre Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja chciałem przetestować na Win7 ... ta główna wersja do pobrania co jest nie działała na win7 ale jak pogrzebiecie na tym test-lab.pl jest tam link do wersji przeznaczonej do Win7 ... puki co Panda2010 mi bardzo dobrze śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Testowac mozna, ale kupowac nie ma sensu. Wydawanie na platne programy anty* to strata pieniedzy. Wiekszosc programow nie jest w stanie wykryc, a co dopiero usunac prostych infekcji, nie mowiac o wirusach jak sality, virut itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja chciałem przetestować na Win7 ... ta główna wersja do pobrania co jest nie działała na win7 ale jak pogrzebiecie na tym test-lab.pl jest tam link do wersji przeznaczonej do Win7 ... puki co Panda2010 mi bardzo dobrze śmiga. a czy W7 jest takim wyznacznikiem dla programu?? przecież jeszcze go nie ma w sprzedaży.. więc nie ma co się dziwić, że nie wypuszczają programów kompatybilnych z nim.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 jak już koniecznie tetsować p[andę na windzie7 to 2009 jest kompatybilna, natomiast teraz póki jeszcze oficjalnego w7 nie ma poc co się spieszyć i denerwowac że większość programów nie działa? dla mnie panda 2010, jest lżejsza z wersji na wersję, skanuje 160gb w niecałe pó godziny, ładne czytelene komunikaty i do tego nie nagminne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Znaczna poprawa w działaniu tego AV powinna doprowadzić do zwiększenia popularności oraz do zmiany zdania o tym programie. Jest tylko jeden warunek trzeba go osobiście przetestować (bo inaczej ciężko jest uwierzyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Znaczna poprawa w działaniu tego AV powinna doprowadzić do zwiększenia popularności oraz do zmiany zdania o tym programie. Jest tylko jeden warunek trzeba go osobiście przetestować (bo inaczej ciężko jest uwierzyć) jak ktoś od dawna przyzwyczajony do jednego av to nie zmusi się żeby tetsowac coś innego dla samej idei testowania...ja tam zawsze sprawdzam co nowego wyszło, w końcu nie mam nic do stracenia, a że przy okazji kompów kilka to jest co robić 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemfaj Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No tak jak ktoś lubi testować to ma co robić przez okrągły rok panda wzięła się ostro do walki ze szpiegami jak na razie było dobrze a może być jeszcze lepiej heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jak ktoś od dawna przyzwyczajony do jednego av to nie zmusi się żeby tetsowac coś innego dla samej idei testowania...ja tam zawsze sprawdzam co nowego wyszło, w końcu nie mam nic do stracenia, a że przy okazji kompów kilka to jest co robić 8O to też masz zacięcie do testowania tych antywirusów. jak masz porządnego to po co zmieniać??8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Można przyrównać do jakiegoś innego av szybkość skanowania? Np AVG, KAV, Comodo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 każdy ma jakieś hobby 8O testowałem kiedyś gry to teraz moge sobie popatrzeć na złomku jak działają AV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 każdy ma jakieś hobby 8O testowałem kiedyś gry to teraz moge sobie popatrzeć na złomku jak działają AV a dlaczego na złomku?? nowe antywiusy swoje + ujawniają na dobrych sprzętach:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 bo w tej chwili innego nie ma co by się nadawał do takiej zabawy. a czy antywirus musi odrazu mieć wymagania z kosmosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola8842 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a co myslicie o nod 32 ?? z tej strony www.eset-nod.com.pl i czym sie rozni ten nod 32 od http://www.eset-nod.com.pl/smart.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemfaj Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Korzystałem troszkę z NODa taki o bez rewelacji, zależy o jaką Ci chodzi ochronę coś darmowego avast czy nie taka droga Panda. Widziałem ostatnio sporo artykułów o zagrożeniach w sieci, masa wirusów co dzień wychodzi. 8O niedługo dojdzie do tego ze wirusy będą robić wirusy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Korzystałem troszkę z NODa taki o bez rewelacji, zależy o jaką Ci chodzi ochronę coś darmowego avast czy nie taka droga Panda. Widziałem ostatnio sporo artykułów o zagrożeniach w sieci, masa wirusów co dzień wychodzi. 8O niedługo dojdzie do tego ze wirusy będą robić wirusy 8O dziennie wychodzą tysiące - z czego większość żyje tylko 24h!! może informowanie społeczności przyczyni się do wzrostu bezpieczeństwa w sieci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 samo informowanie nie wystarczy bo nie każdy jest bystrzakiem w te klocki, tu trzeba uczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hemfaj Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 W sumie masz rację, ale nie każdy da rade i chce się uczyć o tych nowinkach. Chociaż według mnie to tak jakby nie wiedzieć jak się zamyka dom na klucz. Wiedza o wirusach jest jednak pisana specyficznym językiem i laicy mogą mieć trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 W sumie masz rację, ale nie każdy da rade i chce się uczyć o tych nowinkach. Chociaż według mnie to tak jakby nie wiedzieć jak się zamyka dom na klucz. Wiedza o wirusach jest jednak pisana specyficznym językiem i laicy mogą mieć trudności. no tak ale jak np starszą osobę przekonasz, że ma wydać kilka kolejnych złotych na program... raczej nie uczą na kursach jak zabezpieczyć kompa tylko jak pisać w Wordzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokk Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 i tutaj błąd że o tym nie mówią, jedna dwie godzinki wprowadzenia w słownictwo związane z wirusami i softem av by nie zaszkodziła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 i tutaj błąd że o tym nie mówią, jedna dwie godzinki wprowadzenia w słownictwo związane z wirusami i softem av by nie zaszkodziła... wg Ciebie tyle wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 dla chcących przetestować nową Pandę 2010 powstała specjalna platforma. Można z niej pobrać program, przetestować i podzielić się wrażeniami... więcej info na Test Lab chyba oficjalnie może napisać, że akcja dobiegła końca. Dzisiaj dostałem maila z informacją, że otrzymuję Pandę 2010... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...