inasnie Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Mam np. piosenkę zapisaną w formacie .mp3 i chciałbym by moim mp3 samsung z5 pojawiły się okładki piosenek. Co mam zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 nie wiem jak dziala samsung ale albo musisz miec odpowiednio nazwany plik z okladka w folderze albo mozesz sprobowac dodac okladke do mp3 za pomoca iTunes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zakładam, że instrukcja wyjaśnia kwestię okładek w urządzeniu. Integracji okładki z .mp3 można dokonać różnymi taggerami, bez problemu znajdziesz odpowiedź w google'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 ...a najlepszym moim zdaniem do tej roli jest darmowy mp3tag - dodasz okładkę bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...