gixy105 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam, troche mało znam sie na tego rodzaju rzeczach wiec zapytam was... Jaki polecacie pad do pc do 50 zł ewentualnie moge dołożyć te 20 zł ale to już musi być niezła propozycja.... Gram głównie w fify, pesy, scigałki czasem coś innego..... Oferty głównie z allegro i bardziej skłaniam sie ku nowemu sprzętowi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Logitech Dual Action. mam, polecam. Dwa analogi, brak wibracji, dość lekki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Xbox 360 Controller ! tylko i wyłącznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 http://www.apollo.pl/store/show_detail/49853# to jest pad Xboxa 360 dla PC? Bo nazwa mi niewiele mówi :P Google twierdzi, iż tak ale wolę się upewnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Tak, to ten pad ;) Jeśli masz możliwość dorzuć kasę i bierz wersję bezprzewodową, naprawdę warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Xbox 360 Controller ! tylko i wyłącznie. Dokładnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie ma problemów z Win 7 64bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie ma, gamepad działa jak należy ;). Swoją drogą ciekaw jestem jak spisują się te dwa gamepady: SAITEK PP32 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław SAITEK PP34 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Kupiłem dziś pada od Xklocka bezprzewodowego i śmiga super. Drogi sprzęt, ale w każdą grę jaką do tej pory odpaliłem (PES 2010, Dirt2, SW Force Unleashed, Just Cause 2) gra się znakomicie. Gotowe profile dla tego kontrolera, nic nie trzeba dodatkowo ustawiać. Nawet wibracje ma na co w ogóle nie zwracałem uwagi. FTW! Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...