lublana Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Cześć to mój pierwszy (ale nie ostatni) post. Chciałbym wymienić części komputera, ale nie wiem co. Komp służy do gier,ale sie tną(te nowe typu "Prototype", nawet "Oblivion" na średnio-wysokich). Myśle, że pierwszorzędnie będzie karta graficzna(choć mogę się mylić). I chciałbym abyście napisali jaka nowa (w miare możliwoścido 350-400zł). Co przydało by się wymienić jeszcze w niedalekiej przyszłości. Oto sprzęt: Płyta Główna: ASUS M3N-H/HDMI Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ Karta Graficzna:Geforce 8300 (zintegrowana) RAM: 2GB DDR2 Zasilacz: ATX400-P4 Edytowane 16 Lipca 2009 przez lublana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Myślę, że to pomoże. http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Karty-Gra...9r-t247006.html Napisz jeszcze jaki masz zasilacz. ps. Jak przesiądziesz się z integry na jakąś porządną kartę to gwarantuje, że poczujesz przyrost mocy. ;) Edytowane 16 Lipca 2009 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lublana Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Zasilacz: ATX400-P4 A czy każda karta z tamtego tematu będzie pasować do mojej płyty głównej? P.S Dzięki za odpowiedź Edytowane 16 Lipca 2009 przez lublana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Kazda na PCI-E Zasilacz do wymiany bo to zapewne jakies padlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwiaateK Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 I do tego jakaś grafa typu 9600GT i powinno hulać jeszcze przez jakiś czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Najpierw wymiana zasilacza a później nowa karta, wg. mnie zasilacz przynajmniej jakiś markowy 350W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...