Skocz do zawartości
b4rt3k

Jaki Monitor Za 700-800zl Max?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Planuję zakup monitora za ok 700-800zl max.

Co chcę:

-22'' lub wiecej

-Full HD

-2ms(zeby smuzenia bylo jak najmniej)

-jakos obrazu(np kolory ale po matrycach TN wiem ze nie mozna sie spodziewac tego co po IPS, ale na taki mnie nie stac)

Moje typy:

1) Iiyama Prolite E2209HDS-1

2) LG Flatron Flatron W2261V

3) LG Flatron W2253TQ-PF

4) LG Flatron W2343T-PF

Nie chce dokladac wiecej bo mi nie starczy na 'skrzynke' - na wszystko chce przeznaczyc ok.2200 bez karty graf.

Pozdrawiam :)

Bartek

Edytowane przez b4rt3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz zastanawiam sie miedzy

LCD LG 21.5" LCD W2253V-PF a LG 23" LCD W2353V-PF

w gre wchodzi rowniez LG Flatron Flatron W2261V ale lg zastosowalo w czesci modeli gorsza matryce i nie idzie tego przed kupnem sprawdzic ;/

co wg Was lepiej wybrac? cena podobna

bede glownie pracowac w windowsie-net, arkusze kalk itp oraz ogladac filmy no i troche grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ostatnich twoich propozycji wybrał bym W2353V-PF. Po pierwsze dlatego że jest ona największy z proponowanych po drugie jest on z najnowszej serii od LG, no i po trzecie ma kilka dodatkowych funkcji ułatwiających prace przed monitorem (w tym Auto Bright chroniący przed zmęczeniem wzroku) Więcej o pakiecie SMART

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi