b4rt3k Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Witam Planuję zakup monitora za ok 700-800zl max. Co chcę: -22'' lub wiecej -Full HD -2ms(zeby smuzenia bylo jak najmniej) -jakos obrazu(np kolory ale po matrycach TN wiem ze nie mozna sie spodziewac tego co po IPS, ale na taki mnie nie stac) Moje typy: 1) Iiyama Prolite E2209HDS-1 2) LG Flatron Flatron W2261V 3) LG Flatron W2253TQ-PF 4) LG Flatron W2343T-PF Nie chce dokladac wiecej bo mi nie starczy na 'skrzynke' - na wszystko chce przeznaczyc ok.2200 bez karty graf. Pozdrawiam :) Bartek Edytowane 21 Lipca 2009 przez b4rt3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Może to ci pomoże: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/N...odeli-1937.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 teraz zastanawiam sie miedzy LCD LG 21.5" LCD W2253V-PF a LG 23" LCD W2353V-PF w gre wchodzi rowniez LG Flatron Flatron W2261V ale lg zastosowalo w czesci modeli gorsza matryce i nie idzie tego przed kupnem sprawdzic ;/ co wg Was lepiej wybrac? cena podobna bede glownie pracowac w windowsie-net, arkusze kalk itp oraz ogladac filmy no i troche grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Z ostatnich twoich propozycji wybrał bym W2353V-PF. Po pierwsze dlatego że jest ona największy z proponowanych po drugie jest on z najnowszej serii od LG, no i po trzecie ma kilka dodatkowych funkcji ułatwiających prace przed monitorem (w tym Auto Bright chroniący przed zmęczeniem wzroku) Więcej o pakiecie SMART Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...